Η Gisele αποκάλυψε τον λόγο που χώρισε τον DiCaprio

Μετά από 14 χρόνια, μάθαμε επιτέλους το "γιατί".

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 04 Φεβρουαρίου 2019

Την ώρα που ο σύζυγός της, Tom Brady προετοιμαζόταν για το 9ο Super Bowl της καριέρας του, η Gisele Bündchen έδινε συνεντεύξεις με αφορμή το λανσάρισμα του νέου της βιβλίου, Lessons: My Path to a Meaningful Life. Μία εξ αυτών ήταν για λογαριασμό του περιοδικού Porter, όπου δεν δίστασε να μιλήσει για τη σχέση της με τον Leonardo DiCaprio και να αποκαλύψει την αιτία του χωρισμού της.

"Υπήρχε μία περίοδος της ζωής μου που υπέφερα από κρίσεις πανικού. Δεν μοιραζόμουν με κανέναν το πρόβλημα. Το βίωνα μόνη μου, γιατί σκεφτόμουν ότι τόσοι άνθρωποι υποφέρουν στον κόσμο και ότι εγώ δεν είχα το δικαίωμα να υποφέρω. Είχα τα πάντα στα πόδια μου. Καταπίεζα λοιπόν τον εαυτό μου και όσο αντιδρούσα έτσι, το πρόβλημα γιγαντωνόταν  και οι κρίσεις πανικού χειροτέρευαν. 

Είπα λοιπόν φτάνει πια με το κάπνισμα, το ποτό και την πολύ δουλειά. Είχα γίνει κάτι που δεν μου άρεσε. Είχα χάσει τον εαυτό μου και τον τιμωρούσα", εξομολογήθηκε η 38χρονη Βραζιλιάνα και συνέχισε: "Αν ήμουν μόνη στην προσπάθεια να βρω ξανά τον εαυτό μου και να θεραπευτώ, την ώρα που εκείνος (σ.σ. Leo) παρέμενε ο ίδιος; Δυστυχώς, η απάντηση ήταν ναι". 

Η Gisele αποκάλυψε τον λόγο που χώρισε τον DiCaprio
Ο Leo στο Neon Carnival festival στην Καλιφόρνια τον Απρίλιο του 2017.

Η Gisele έκανε λόγο επίσης για μία δύσκολη, αλλά αναγκαία απόφαση. "Χρειαζόμουν μία δραστική αλλαγή στον τρόπο ζωής μου".

Θυμίζουμε ότι η σχέση της με τον χολιγουντιανό ηθοποιό κράτησε πέντε χρόνια, από το 2000 μέχρι και το 2005.

ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΝΤΙ ΚΑΠΡΙΟ ΖΙΖΕΛ
Ο Leo και η Gisele στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ το 2005. Η μοναδική φορά που ο ηθοποιός έχει εμφανιστεί με συνοδό στην κινηματογραφική τελετή.

Ένα χρόνo μετά, γνώρισε τον Tom Brady, με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2009. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 10χρονο Benjamin και την 7χρονη Vivian.

ΖΙΖΕΛ
Ο Tom Brady κρατά στην αγκαλιά του την κόρη τους, Vivian και κοιτά στα μάτια τη σύζυγό του, Gisele, μετά τη νίκη των New England Patriots απέναντι στους Atlanta Falcons στο Super Bowl στις 5 Φεβρουαρίου του 2017 στο Χιούστον του Τέξας.

Από: Esquire US

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το κόλπο για να φτιάξεις το τέλειο βιογραφικό σημείωμα

Υπάρχουν πολλές μικρές λεπτομέρειες που μπορείς να βελτιώσεις για να κάνεις το βιογραφικό σου ιδανικό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

5 τροφές που ίσως ευθύνονται για τον πονοκέφαλό σου

Κάποιες από αυτές, σίγουρα δεν περνούσαν καν από το μυαλό μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μόλις είδαμε την καλύτερη διαφήμιση για τα robotaxi

Ή αλλιώς, όταν δύο παππούδες μπαίνουν σε αυτόνομο ταξί και δεν πιστεύουν αυτό που ζουν.

Γραφει TopGear