Η Duffy ναρκώθηκε, βιάστηκε και ήταν αιχμάλωτη για μέρες

Η σοκαριστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας σχετικά με την εξαφάνισή της από τη μουσική σκηνή.

Γράφει: Esquire Editors 27 Φεβρουαρίου 2020

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια της pop, Duffy, που έκανε παγκόσμια επιτυχία με το τραγούδι Mercy και το άλμπουμ RockFerry, αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα βιασμού ενώ "παρέμεινε αιχμάλωτη για μέρες" μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Η καλλιτέχνις βρέθηκε στην κορυφή των charts το 2008, όμως απομακρύνθηκε από τη δημοσιότητα το 2010, όταν κυκλοφόρησε το LP, Endlessly. Τώρα, η τραγουδίστρια αποφάσισε να μιλήσει για την απουσία της από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, γράφοντας ότι "ναρκώθηκε, βιάστηκε και κρατήθηκε αιχμάλωτη" χωρίς όμως να έχει δημοσιοποιήσει κάποιο όνομα. 

"Πολλοί από εσάς αναρωτιέστε τι μού συνέβη, πού εξαφανίστηκα και γιατί. Ένας δημοσιογράφος ήρθε σε επαφή μαζί μου και του μίλησα για όλα πέρυσι το καλοκαίρι. Ήταν ευγενικός και αισθάνθηκα τόσο όμορφα που μίλησα για όλα .Η αλήθεια είναι και - παρακαλώ πιστέψτε με ότι είμαι ασφαλής και εντάξει τώρα - ότι ναρκώθηκα, βιάστηκα και κρατήθηκα αιχμάλωτη για μέρες. Φυσικά επέζησα. Η ανάρρωση όμως πήρε αρκετό χρόνο" έγραψε σε ένα μακροσκελές post στο Instagram. 

Η συνέχεια στο harpersbazaar.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης