Αυτόγραφο του "Τζόκερ" Heath Ledger πουλήθηκε σε αστρονομική τιμή

Ένα σπουδαίο υποκριτικό ταλέντο που "έφυγε" νωρίς.

Μια σπάνια φωτογραφία με υπογραφή Heath Ledger πουλήθηκε στα 10.236 δολάρια, σύμφωνα με τη δημοπρασία RR που εδρεύει στη Βοστώνη. Η έγχρωμη φωτογραφία με σατινέ-φινίρισμα του Λέτζερ στον βραβευμένο του με Όσκαρ ρόλο του ως Τζόκερ στην ταινία 2008 The Dark Knight, είναι υπογεγραμμένη και γράφει, "Στον Ντάνιελ, Μεγάλο χαμόγελο! Χιθ."

Ο Χιθ Λέτζερ πέθανε από μεγάλη χρήση οπιούχων στις 22 Ιανουαρίου 2008, λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση της ταινίας και της ερμηνείας του ως Τζόκερ στο The Dark Knight. Πήρε πολλές μεταθανάτιες υποψηφιότητες και βραβεία για τον Dark Knight, συμπεριλαμβανομένου ενός βραβείου Academy for Best Supporting Actor και ενός Golden Globe για την ίδια κατηγορία.

"Οι φωτογραφίες που υπέγραψε ο Λέτζερ ως Joker είναι απίστευτα σπάνιες και περιζήτητες από τους σινεφίλ και τους λάτρεις των κόμικς", δήλωσε ο Bobby Livingston, Εκτελεστικός Εκπρόσωπος της RR Auction.

Αυτόγραφο του "Τζόκερ" Heath Ledger πουλήθηκε σε αστρονομική τιμή

Μεγάλο ταλέντο, πρόωρος θάνατος

Ο Χιθ γεννήθηκε στις 4 Απριλίου 1979 και πέθανε στις 22 Ιανουαρίου 2008 σε ηλικία 28 ετώ. Βραβεύτηκε μετά θάνατον με το όσκαρ για το ρόλο του Τζόκερ.

Γεννήθηκε στο Περθ της Αυστραλίας και απέκτησε μια κόρη, στην Ματίλντα Ρόουζ η που είναι καρπός της σχέσης του με την Μισέλ Ουίλιαμς Ο θάνατός του αποδόθηκε σε δηλητηρίαση από την χρόνια κατάποση πασίπονων, αγχολυτικά και υπνωτικά χαπιών και θεωρήθηκε ατύχημα.

Από: thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης