Είσαι σίγουρος πως γνωρίζεις το σημείο G σου;

Καταρχάς, απελευθερώσου από κάθε προκατάληψη.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 10 Φεβρουαρίου 2021

Ok, ηρέμησε, ξέρω ότι αυτό το θέμα είναι ταμπού για πολλούς άντρες και πως όταν κάποιος τους αγγίζει στο λάθος μέρος, εκείνοι παγώνουν. Παρόλα αυτά είναι επίσης αλήθεια ότι, για κάποιους άλλους, ασχέτως με το αν είναι straight, gay ή bisexual, η εξερεύνηση του προστάτη τους παραμένει μια τρελή περιπέτεια. Και, μάλιστα, ένας από τους πιο δημοφιλείς 'τουριστικούς προορισμούς' των ημερών μας.

Σύμφωνα με δεδομένα της εταιρείας sex toys και λοιπών προϊόντων απόλαυσης Healthy And Active, οι πωλήσεις των εργαλείων προστατικού μασάζ έχουν αυξηθεί κατά 56% τα τελευταία 5 χρόνια, κυρίως ανάμεσα σε straight άντρες άνω των 45 ετών. Μάλιστα, ο προστάτης, λέγεται και αντρικό σημείο G ακριβώς επειδή ο προστατικός οργασμός οδηγεί σε υπερβολικά έντονη ηδονή.

Είσαι σίγουρος πως γνωρίζεις το σημείο G σου;iSTOCK

Η Susan Milstein, μία sex instructor και καθηγήτρια στο Τμήμα Βελτίωσης της Υγείας, Επιστήμης της Άσκησης και Σωματικής Αγωγής στο Montgomery College στο Μέριλαντ έχει εξηγήσει ότι "το σημείο G του άντρα είναι ο προστάτης του και βρίσκεται περίπου 5 εκατοστά πιο πάνω από την κατάληξη του ορθού, προς την κοιλιά". Αποκαλείται έτσι επειδή συγκεντρώνει πολλές νευρικές απολήξεις, σχεδόν τόσο πολλές όσες η κλειτορίδα, και γι' αυτό εκείνοι που είναι πρόθυμοι να το εξερευνήσουν μπορούν να ανακαλύψουν μια νέα σφαίρα ηδονών.

Για να έχεις ένα σωστό προστατικό μασάζ, καλό είναι να ακολουθήσεις αυτά τα tips:

Προετοιμάσου

Να θυμάσαι ότι το συγκεκριμένο είδος μασάζ απαιτεί υψηλό επίπεδο υγιεινής, περιποιημένα νύχια και λιπαντικό. Τόσο από εσένα, αν αποφασίσεις να το κάνεις μόνος σου, όσο και από το άτομο που θα είναι μαζί σου, αν το κάνεις με παρέα.

Πάρ' το χαλαρά

Ξεκίνα με εξωτερικό μασάζ για να ερεθίσεις το περίνεο που είναι η περιοχή ανάμεσα στους όρχεις και τον πρωκτό και αποτελεί την ερωτογενή ζώνη από την οποία σε συμβουλεύουμε να ξεκινήσεις.

Νιώσε τη διέγερση εκ των έσω

Μετά από το εξωτερικό μασάζ βάλε ένα δάχτυλο εντός του ορθού σου και σπρώξε το για λίγα εκατοστά προς τον αφαλό σου έτσι ώστε να αισθανθείς τον προστάτη σου. Σε αυτό το σημείο, ειδικά αν είναι η πρώτη σου φορά, μην πανικοβληθείς με αυτό που κάνεις, κανείς δεν θα το μάθει για να σε παρεξηγήσει. Εξερεύνησε την περιοχή με διαφορετικά επίπεδα πίεσης και βρες αυτό που θα σου δώσει τις πιο ευχάριστες ανατριχίλες.

Ερεθίσου

Είμαστε στο μέσο ενός επιστημονικού πειράματος και έχεις να βρεις τη σωστή στιγμή για να κάνεις το μασάζ που θα σε ερεθίσει. Το σώμα σου θα δουλέψει μαζί με εσένα και όλα θα γίνουν πιο απλά.

Πάρε ανάσα

Η Δρ Uchenna Ossai, σύμβουλος του sex, εξηγεί ότι "το να αναπνέεις είναι απαραίτητο για το παιχνίδι που συμβαίνει στον πρωκτό, τον προστάτη και την πυελική χώρα". Αν κρατάς την ανάσα σου το σώμα σου αντιδρά σαν να βρίσκεται σε μία κατάσταση με ένταση και συσπάται (ακόμα και εκεί κάτω). Στον αντίποδα, το να αναπνέεις, απελευθερώνει την ένταση. Το λοιπόν, πάρε μερικά δευτερόλεπτα για να αναπνεύσεις και θα αισθανθείς το σώμα σου να αντιδρά με διαφορετικό τρόπο.

RELIEVED MANiSTOCK

Πάρε ένα εργαλείο προστατικού μασάζ

Γι' αυτό το θέμα, υπάρχουν κάποια tips που θα σου φανούν χρήσιμα. Καταρχήν, πριν πάρεις ένα εργαλείο προστατικού μασάζ, θα μπορούσες να ξεκινήσεις με μια μικρή δονούμενη τάπα πρωκτού, ένα ενδιάμεσο sex toy, έτσι ώστε να συνηθίσεις στην ιδέα. Όσον αφορά το εργαλείο του μασάζ, πάντως, η συμβουλή είναι να επιλέξεις κάποιο με φαρδιά βάση έτσι ώστε να μην το χάσεις (καταλαβαινόμαστε). Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να του βάζεις πάντα λιπαντικό. 

Βρες παρτενέρ

Πέραν του γεγονότος ότι είναι προφανώς πιο ευχάριστο το να σου κάνει αυτό το μασάζ η/ο παρτενέρ σου, ή να σε βοηθάει, είναι επίσης πιο απλό σε επίπεδο καθαρών logistics, αν λάβεις υπόψη ότι δεν είναι πάντα εύκολο το να διπλώνεσαι στα δύο, να χαλαρώνεις και να κάνεις τα πάντα ταυτόχρονα.

Από: Esquire IT

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αυτό το παράξενο βιντεοπαιχνίδι θυμίζει ταινία του Wes Anderson

Ονομάζεται Harold Halibut και χρειάστηκαν περισσότερα από δέκα χρόνια για τη δημιουργία του.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μήπως τόσο καιρό βουρτσίζεις τα δόντια σου με λάθος τρόπο;

Στο TikTok λένε πως πρέπει να κάνεις κάτι που, τουλάχιστον εμείς δε σκεφτήκαμε ποτέ.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πόσους φίλους χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι, σύμφωνα με το Harvard

Ναι, οι κοινωνικές σχέσεις αποτελούν βασικό παράγοντα για την ευτυχία και την ευημερία.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο James Hetfield των Metallica έκανε τατουάζ με τις στάχτες του Lemmy των Motorhead

Τι εννοείς δεν είναι αυτός τρόπος για να τιμήσεις τους φίλους σου;

Γραφει Γιαννης Σπανος

H άβαφη Megan Fox προκαλεί αντιδράσεις. Αλλά γιατί;

Εμάς πάντως μας αρέσει φυσική - αν και δεν πέφτει σε κανέναν λόγος για το τι θέλει η ίδια.

Γραφει Πωλινα Φραγκου