Κορυφαία dating apps για vegans

Αν ψάχνεις vegan babe γι' απόψε ή για μια ζωή, ξέρουμε πού πρέπει να το αναζητήσεις.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 14 Φεβρουαρίου 2023

Λένε ότι τα αντίθετα έλκονται κι αυτό πιθανώς να ισχύει, αλλά δεν νομίζουμε ότι είναι ο κανόνας. Για παράδειγμα, είναι δύσκολο να είσαι vegan αν είσαι σε σχέση και στην κοπέλα, τον άντρα ή τον άνθρωπο που κάνετε σεξ αρέσει το κρέας. Γι' αυτό, αν είσαι vegan ή vegetarian και ψάχνεσαι, μιας και ο έρωτας περνάει από το στομάχι, καλύτερα να αναζητήσεις την τύχη σου σε ένα από τα εξειδικευμένα dating apps για vegans που ακολουθούν.

Grazer

Το Grazer έχει ξεκινήσει μια ιδιαίτερη καμπάνια για τον Veganuary υπό το ευφυές σλόγκαν "fuck vegans". Σε αυτή, πρωταγωνιστεί η Bimini, γνωστή από τη συμμετοχή της στο RuPaul's Drag Race.

Green Singles

Πρόκειται για το παλαιότερο dating site για vegans. Η μεγάλη του κοινότητα ιδρύθηκε το μακρινό 1996 και απευθύνεται σε όλους τους ωραίους τύπους -ανεξαρτήτως φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού κλπ- που νοιάζονται για τον βιγκανισμό, τον πλανήτη, τις ηθικές πρακτικές, τα δικαιώματα των ζώων και των ανθρώπων. Θα το βρεις διαθέσιμο σε free και επί πληρωμή βερσιόν.

Κορυφαία dating apps για vegansiStock

eHarmony

Θεωρείται ένα από τα καλύτερα dating apps για eco-friendly vegans που είναι μόνοι τους και δεν τους αρέσει, γενικώς και παγκοσμίως. Το πιο σημαντικό ατού του είναι η πληθώρα των φίλτρων του που μπορείς να εφαρμόσεις στις αναζητήσεις σου, κάτι που σου εγγυάται μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας.

Veggly

Είναι κατάλληλο τόσο για vegans όσο και για vegetarians. Λανσαρίστηκε το 2018 ως gender-inclusive app, χρησιμοποιεί προχωρημένα πρωτόκολλα ασφαλείας και μπορείς να στείλεις μήνυμα σε άλλον χρήστη μόνο αν έχει προηγηθεί match. Η βασική του βερσιόν είναι δωρεάν αλλά αν θέλεις να έχεις πιο πολλές πιθανότητες να βρεις ταίρι θα πρέπει να αναζητήσεις την επί πληρωμή, premium εκδοχή του.

VeggieDate

Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα πιο εξειδικευμένο app, που εξυπηρετεί τις ανάγκες και τις επιθυμίες των vegans και των vegetarians, ανάλογα και με τη διατροφική φάση στην οποία βρίσκονται (π.χ. φρουτοφαγία, ωμοφαγία κλπ).

Vegpal

Το σχετικά νέο dating app της Dahlia Eisenberg, μιας πρώην ακτιβίστριας για τα δικαιώματα των ζώων, είναι φτιαγμένο για να φέρνει κοντά ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες αξίες. 

Veggie Connection

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι μη-κερδοσκοπική και εντελώς δωρεάν ενώ, μέσα από features όπως τα fora και οι δημοσκοπήσεις, αποσκοπεί στο να ενθαρρύνει τις συζητήσεις σχετικά με τον βιγκανισμό και τη χορτοφαγία, χτίζοντας μια παγκόσμια κοινότητα υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων.

Veggie Matchmakers

Ακόμα ένα 100% δωρεάν dating site, που έχει τις ρίζες του στην προϊστορία του Ίντερνετ. Απλώς συμπληρώνεις μια φόρμα εγγραφής και στη συνέχεια μπορείς να αρχίσεις να αναζητάς άλλα όντα που μοιράζονται τις ίδιες αξίες και τον ίδιο τρόπο ζωής με σένα.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Monica Bellucci καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια

Η νέα φωτογράφιση μάς θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.