Οι πιο αμήχανες στιγμές της τελετής των Όσκαρ

Υπήρχαν κι αυτές και ήταν διασκεδαστικά άβολες.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 25 Φεβρουαρίου 2019

Σε κάθε οσκαρική τελετή απονομής υπάρχουν πάντα οι καλές, άκρως συγκινητικές ή διασκεδαστικές στιγμές και οι κακές, που συνήθως χαρακτηρίζονται από αμηχανία, πολύ αμηχανία στα όρια του αστείου. 

Η έναρξη με το Queen tribute

Ελλείψει παρουσιαστή, η Αμερικάνικη Κινηματογραφική Ακαδημία επιστράτευσε τον Brian May και τον Adam Lambert να ανοίξουν την αυλαία της βραδιάς τραγουδώντας ζωντανά το We Will Rock You και αποτίοντας φόρο τιμής στους Queen και τον Freddie Mercury. Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους, η κάμερα συνέλαβε αρκετούς αστέρες να χειροκροτούν αμήχανα το -Christian Bale και Amy Adams- και άλλους να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους -Javier Bardem.

Ο ευχαριστήριος λόγος των σκηνοθετών του Free Solo

Με θέμα του τη συγκλονιστική πρώτη απόπειρα αναρρίχησης του Alex Honnold στον βράχο El Capitan, το μεγάλο φαβορί για την κατηγορία του Καλύτερου Ντοκιμαντέρ, το Free Solo επιβεβαίωσε τη φήμη του και αποχώρησε από την τελετή με το χρυσό αγαλματίδιο. Οι σκηνοθέτες και ζευγάρι στη ζωή Jimmy Chin και Elizabeth Chai Vasarhelyi παρέλαβαν το βραβείο, με την δεύτερη να ξεχνά να ευχαριστήσει το δεύτερο παιδί τους. "Με συγχωρείς", φάνηκε να ψιθυρίζει στον σύζυγό της, μόλις επέστρεψαν στη θέση τους. "Δεν πειράζει", ήταν η απάντησή του.

Αλλά κι εκείνος των συντελεστών του Vice για το Όσκαρ Μακιγιάζ

Οι Greg Cannom, Kate Biscoe και Patricia Dehaney ανέβηκαν στη σκηνή για να παραλάβουν το Όσκαρ Καλύτερου Μακιγιάζ και η αμηχανία τους ήταν τόσο έντονη που ξεχνούσαν ονόματα, έκαναν μεγάλες παύσεις, κοιτούσαν σαν χαμένοι ο ένας τον άλλον και κυριολεκτικά δεν ήξεραν ποιους να ευχαριστήσουν. 

Η αντίδραση του Spike Lee στα λόγια θαυμασμού της Awkwafina

Κατά τη διάρκεια παρουσίασης του Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους, η ηθοποιός και ράπερ Awkwafina εξέφρασε στον συμπαρουσιαστή της, τον κωμικό John Mulaney τον ενθουσιασμό της που είδε από κοντά τον Spike Lee. Τα συναισθήματα βέβαια δεν ήταν αμοιβαία αν κρίνουμε από την αντίδρασή του.

Το live – streaming Όσκαρ

Για τους περισσότερους το να κερδίσουν ένα Όσκαρ συμβαίνει once in a lifetime. Και ο φίλος από την ομάδα που γύρισε τη μικρού μήκους ταινία Skin το γνωρίζει πολύ καλά. Όταν λοιπόν οι Awkwafina και Mulaney ανακοίνωσαν ότι το Skin κέρδισε το χρυσό αγαλματίδιο της κατηγορίας, ξεκίνησε να κάνει live – streaming την οσκαρική νίκη τους με το κινητό του τηλέφωνο.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης