Η απίθανη Τοσκάνη

Ένα ταξίδι στα χίλια πρόσωπα της Τοσκάνης μέσα από οκτώ από τα πιο όμορφα ξενοδοχεία της ιταλικής αυτής επαρχίας.

Οι διαφορετικές όψεις της Τοσκάνης αντικατοπτρίζονται στους καθεδρικούς ναούς, στην τέχνη, στο πολυεπίπεδο κρασί, στη θάλασσα και τις παραλίες, τα ατέλειωτα λιβάδια, τα εκλεπτυσμένα, γεμάτα μυρωδιές πιάτα και τις υπέροχες μπρουσκέτες της που επιπλέουν στο ελαιόλαδο. Σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις όχι μόνο μέσα από τα αρχαία χωριά και τις γεμάτες τέχνη πόλεις της, αλλά και διαμένοντας στα καλύτερα ξενοδοχεία της. Αγροικίες του 17ου αιώνα και ιστορικά κτίρια που αναπαλαιώθηκαν σε μπουτίκ ξενοδοχεία, στο σημείο συνάντησης της πολιτιστικής κληρονομιάς, του σύγχρονου ντιζάιν και του πνεύματος των ιταλικών διακοπών, αποτελούν τα ιδανικά μέρη για να κοιμηθείς, να φας, να ξεκουραστείς και να απολαύσεις μία θέα που κόβει την ανάσα.

Στο Lupaia θα ζήσεις το ιταλικό όνειρο

Η απίθανη ΤοσκάνηAlfredo Falvo

Στην καρδιά της επαρχίας της Σιένα θα βρεις ένα μπουτίκ ξενοδοχείο, πρώην αγροικία του 17ου αιώνα που τα θεμέλιά της τέθηκαν τον Μεσαίωνα, το οποίο κλείνει μέσα του όλη τη ρομαντική εικόνα της Ιταλίας. Οι Αυστριακοί ιδιοκτήτες του, η Heidi και ο Christopher Muller, που άφησαν τα πάντα πίσω τους όταν το ανακάλυψαν και αποφάσισαν να το αγοράσουν, το αγαπούν τόσο που χρησιμοποιούν ένα τμήμα του ως προσωπική τους κατοικία.

Στο Umamma η παράδοση συναντάει το σύγχρονο ντιζάιν

INTERIOR IN TUSCANYBoutique Homes

Πρόκειται για ένα κτήμα του 16ου αιώνα στο Σαν Μινιάτο, κάπου ανάμεσα στην Πίζα και τη Φλωρεντία. Ο ιδιοκτήτης του, Giovanni Settesoldi, που έζησε στο Μιλάνο, τη Νέα Υόρκη, το Παρίσι και το Ντουμπάι πριν επιστρέψει στη γενέθλια γη του, το μετέτρεψε σε ένα ιδανικό καταφύγιο για σύγχρονους ταξιδευτές, συνδυάζοντας την ιταλική κληρονομιά με τις διεθνείς, σύγχρονες ανέσεις.

Στο Castello Del Nero θα ζήσεις τη μοναδική εμπειρία της Τοσκάνης

VIEW OF POOL IN TUSCANYMartin Morrell

Όταν το 2007 η επιχειρηματίας Christina Ong, ιδιοκτήτρια της COMO Hotels & Resorts, διέμεινε με την οικογένειά της στο Castello Del Nero, στην καρδιά της Τοσκάνης, ενθουσιάστηκε τόσο με το μέρος που αποφάσισε να το αγοράσει. Η εμπειρία του να μένεις εκεί είναι πράγματι μοναδική.

Από το Borgo Pignano η θέα φτάνει μέχρι την Κορσική

VIEW IN TUSCANYBorgo Pignano

Από το "παρατηρητήριο" της αυλής του τετράστερου Borgo Pignano, που είναι χτισμένο σε υψόμετρο 530 μέτρων πάνω από τη στάθμη της θάλασσας, όταν ο ουρανός είναι καθαρός, το βλέμμα δεν σταματάει στους λόφους της Τοσκάνης, αλλά φτάνει μέχρι και την Κορσική. Οι εγκαταστάσεις του μπουτίκ ξενοδοχείου εκτείνονται σε μία έκταση 300 εκταρίων, χαμένη ανάμεσα στα δάση και τα λιβάδια του Berignone και του Castelvecchio.

Στην αγροικία Humile farmhouse τα πάντα σέβονται τη γη

VIEW WITH POOL IN TUSCANYCarlotta Bertelli

Μία αγροικία των τελών του 19ου αιώνα στην κοινότητα Chianciano Terme, στη Σιένα, υποστηρίζει την ιδέα του βιώσιμου τουρισμού σε όλα τα επίπεδα, επιδεικνύοντας σεβασμό στη γη και προσφέροντας εξαιρετικές γαστρονομικές εμπειρίες.

Φλωρεντιανή πολυτέλεια στο Oltrarno Splendid

INTERIOR IN TUSCANYIlaria Costanzo

Ένα πραγματικό στολίδι για τη Φλωρεντία, το συγκεκριμένο μπουτίκ ξενοδοχείο στεγάζεται σε ένα κτίριο του 19ου αιώνα και προσφέρει στους ενοίκους του μία μοναδική εμπειρία διαμονής, που υπερβαίνει τον χρόνο. Βλέπει στην ιστορική Via Dei Serragli και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Ponte Vecchio, το περίφημο μεσαιωνικό πέτρινο κλειστό μονότοξο γεφύρι πάνω από τον Ποταμό Άρνο.

> Διάβασε ακόμα: Το στρατηγείο του Winston Churchill γίνεται πολυτελές ξενοδοχείο

Jet-set διακοπές στο Pellicano

BY THE SEA IN TUSCANYKate Martin

Στο Porto Ercole all' Argentario, πίσω από μπουκαμβίλιες, κέδρους, λιόδεντρα, λεβάντες και δεντρολίβανα, κρύβεται ένα από τα πιο όμορφα ξενοδοχεία του κόσμου, που ελκύει το διεθνές jet-set. Παραδόξως, το ονόμά του το οφείλει στο ακρωτήριο Pelican Point, που βρίσκεται στην Καλιφόρνια. Εκεί συναντήθηκαν για πρώτη φορά οι εύποροι Αμερικανοί ιδιοκτήτες του, πριν ερωτευτούν την Τοσκάνη και αποφασίσουν να εγκατασταθούν εκεί.

> Διάβασε ακόμα: Στο Hotel Du Cap, το καταφύγιο των celebrities στη Γαλλική Ριβιέρα

 Οικογενειακές διακοπές στο Rosewood Castiglion del Bosco

VIEW WITH POOL IN TUSCANYRosewood Hotels

Κλείνουμε με τον τέλειο προορισμό για να χαλαρώσεις και για να περάσεις τις διακοπές σου οικογενειακώς, ανακαλύπτοντας τη φύση μέσα από βόλτες με ποδήλατο. Αυτό το κτήμα των 800 ετών βρίσκεται στην προστατευόμενη από την UNESCO περιοχή Val d’Orcia, μέσα σε μία έκταση 20 χιλιάδων στρεμμάτων.

Από: Esquire IT

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.