Μία ξεχωριστή Αρμάτα από το Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli

Γιορτάστε στους ρυθμούς της Αρμάτας με το Brunch and Dance party by Vassilis Tshilichristos και μία ασύγκριτη γαστρονομική εμπειρία όπου το "Qurio meets Hytra".

Γράφει: Esquire Editors 05 Σεπτεμβρίου 2022

Η Αρμάτα δίνει το σύνθημα της γιορτής και το Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli τη διοργανώνει με πολυτέλεια. Φέτος τιμώντας τα 200 χρόνια από την ένδοξη Ναυμαχία των Σπετσών, οι εορτασμοί θα είναι μεγαλοπρεπείς με συναυλίες, δρώμενα και εκδηλώσεις. Με αφορμή την Αρμάτα, το Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli οργανώνει δυο μοναδικά events, που συνδυάζουν την πολυτέλεια με το πάρτι, τη χαλάρωση με μία ασύγκριτη γαστρονομική εμπειρία, καθώς η θάλασσα απλώνεται μπροστά στα μάτια των παρευρισκόμενων. Ο λόγος για το Armata Brunch and Dance και το Qurio meets Hytra, δύο events που θα σας μείνουν αξέχαστα.

Μία ξεχωριστή Αρμάτα από το Nikki Beach Resort & Spa Porto HeliCourtesy of Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli

 

nikki beachCourtesy of Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli

Η προνομιακή θέση του στην Πελοποννησιακή Ριβιέρα, η μαγευτική θέα, η ξεχωριστή ατμόσφαιρα και το εκλεπτυσμένο στιλ κάνουν το Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli το ιδανικό σκηνικό για χαλάρωση και διασκέδαση απολαμβάνοντας τις φετινές εκδηλώσεις της Αρμάτας αλλά και εκείνες που έχει ετοιμάσει το πολυτελές resort.

nikki beachCourtesy of Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli

Το διεθνώς αγαπημένο Beach Club θα φιλοξενήσει το Σάββατο 10/9 το Armata Brunch and Dance, με δροσερά κοκτέιλ απροσδόκητων γεύσεων, λιχουδιές από εμπνευσμένους σεφ και live DJ set από τον διάσημο DJ Vassili Tsilichristo. Από τη 1 το μεσημέρι ως τις 7 το απόγευμα, το Beach club γίνεται το σκηνικό ενός pool party. Οι φιλοξενούμενοι του ξενοδοχείου μπορούν να απολαύσουν brunch με συναρπαστικούς γευστικούς συνδυασμούς και δροσερά κοκτέιλ, δίπλα στην πισίνα, με θέα στο απέραντο γαλάζιο.

nikki beachCourtesy of Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli

 

nikki beachCourtesy of Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli

Και οι εορτασμοί δε σταματούν εδώ. Την Κυριακή 11/9, καθώς ο ήλιος θα ετοιμάζεται να βυθιστεί στον Αργολικό κόλπο, το εστιατόριο "Qurio" προσκαλεί τους επισκέπτες σε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία. "Qurio meets Hytra": το εστιατόριο-κόσμημα στη βεράντα του τέταρτου ορόφου, με το ανεπανάληπτο tapas menu του, συναντά τον executive chef του βραβευμένου με αστέρι michelin restaurant "Hytra", Γιώργο Φελεμέγκα, δημιουργώντας ένα μενού εκπληκτικών γεύσεων και συναρπαστικών οινικών εμπειριών.

nikki beachCourtesy of Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli

 

nikki beachCourtesy of Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli

Πληροφορίες – Κρατήσεις: +30 2754098500 | info.portoheli@nikkibeachhotels.com

Βρες περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://porto-heli.nikkibeach.com/events/

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης