Στο 4 Aaction travel σημασία έχει η διαδρομή

Η εταιρεία διοργάνωσης υπαίθριων δραστηριοτήτων 4 Aaction travel μετρά ήδη ένα σωρό διαδρομές και αναβάσεις.

Γράφει: Esquire Editors 21 Δεκεμβρίου 2022

Βουνά, ποτάμια ατελείωτα μονοπάτια μέσα την φύση που περπατάμε παρέα, που γινόμαστε μία παρέα και τα χαμόγελα αντηχούν στις πλαγιές. Ήταν Πρωταπριλιά του 2022 που η εταιρεία διοργάνωσης υπαίθριων δραστηριοτήτων 4 Aaction travel πήρε σάρκα και οστά. Αποφασίσαμε το όνομα, βάλαμε στόχους, μοιραστήκαμε όνειρα για το νέο μας εγχείρημα!

Στο 4 Aaction travel σημασία έχει η διαδρομή

Από τότε και μέχρι σήμερα πραγματοποιήσαμε με επιτυχία πολλές διαδρομές και αναβάσεις στα βουνά της χώρας μας και του εξωτερικού.

Οι διαδρομές μας επιλέγονται για να καλύπτουν όλες τις δυναμικές. Κάποιοι λατρεύουν να περπατούν και να αφουγκράζονται την φύση. Κάποιοι άλλοι στοχεύουν στις κορυφές. Πολλές φορές ο συνδυασμός και των δύο είναι εξαιρετικός.

Όπως και να έχει πάντα εκείνο που μένει είναι η ικανοποίηση και οι γεμάτες μπαταρίες που φτάνουν να αντιμετωπίσουν την ρουτίνα της καθημερινότητας.

travel

Έως την επόμενη διαδρομή ....

Η εμπειρία μας στα βουνά μετράει πολλά χρόνια και οι γνώσεις μας συνεχώς εμπλουτίζονται με σεμινάρια.

Το μεγαλύτερο σχολείο όμως είναι το ίδιο το βουνό. Εκεί καλούμαστε όλοι μας, εμείς οι διοργανωτές και οι συνοδοιπόροι, να δείξουμε συνεργασία, ευγενή άμιλλα και oμαδικότητα. Ο ανταγωνισμός απουσιάζει και έτσι κάθε διαδρομή εξελίσσεται σε μία υπέροχη εμπειρία και πολλές φορές όμορφη περιπέτεια.

travel

Είμαστε ευχαριστημένοι όταν τελειώνοντας την εξόρμηση αποχαιρετιόμαστε και ανανεώνουμε το ραντεβού σε κάποιο άλλο βουνό!

Αν επιθυμείτε να μας γνωρίσετε μπορείτε να κάνετε like στην σελίδα μας στο facebook  https://www.facebook.com/4actiontravel ή να παρακολουθείτε την ιστοσελίδα μας  www.4action.gr   Το τηλ. επικοινωνίας είναι 6975062362.

Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε ώστε να λύσουμε μαζί όποια απορία έχετε, ειδικά οι αρχάριοι.

Ευχαριστούμε όλους όσοι μας στήριξαν αυτούς τους μήνες και περιμένουμε όλους εσάς να γνωριστούμε και να περπατήσουμε παρέα σε υπέροχα μονοπάτια! 


Το team της εταιρείας

Μπατσούλη Νότα, Personal trainer/Πιστοποιημένη συλλέκτης αυτοφυών μανιταριών/Απόφοιτος τμήματος Γεωτουρισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

travel

Κυριάκου Γιάννης, Πτυχιούχος συνοδός βουνού μέλος της ΕΟΟΑ, Βοηθός πρώτων βοηθειών-Καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός)

Πηλίτσης Γιώργος, Ορειβάτης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης