Το νέο Apple Watch Series 6 τιμά τον Μήνα Μαύρης Ιστορίας

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της νέας limited edition Black Unity.

Ο Φεβρουάριος αποτελεί τον Μήνα Μαύρης Ιστορίας και η Apple ζήτησε από τα πιο επιδραστικά μέλη της δημιουργικής μαύρης κοινότητας να κατασκευάσουν για λογαριασμό της μια σειρά προϊόντων που θα τιμούν τον αγώνα για φυλετική ισότητα. Έτσι, προέκυψε η Black Unity Collection, που περιλαμβάνει ένα σπορ λουράκι και ένα smartwatch που αποτίουν φόρο τιμής στην παράδοση και τη δεξιοτεχνία της Μαύρης Ηπείρου.

Τα χρώματα που ντύνουν το design τους, γιορτάζουν τα χρώματα της παναφρικανικής σημαίας: Το κόκκινο αναπαριστά το αίμα που ενώνει τους λαούς της αφρικανικής διασποράς και έχει χυθεί για την απελευθέρωσή τους, το μαύρο τους λαούς των οποίων η ύπαρξη επιβεβαιώνεται από τη σημαία και το πράσινο τον ζωντανό φυσικό πλούτο της "μητέρας-γης" Αφρικής.

Το νέο Apple Watch Series 6 τιμά τον Μήνα Μαύρης ΙστορίαςApple

Ως τμήμα αυτής της πρωτοβουλίας, η Apple υποστηρίζει έξι οργανισμούς απ' όλο τον κόσμο στην περαιτέρω ανάπτυξη της αποστολής τους για την προώθηση και την επίτευξη της ισότητας και για τα πολιτικά δικαιώματα στις Ηνωμένες Πολιτείες και όλο τον κόσμο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το σπορ λουράκι είναι φτιαγμένο στο χέρι από κομμάτια χρωματισμένου φθοροελαστομερούς. Επιπλέον, πάνω στο ατσάλινο κούμπωμά του, υπάρχει χαραγμένη με λέιζερ η επιγραφή "Truth. Power. Solidarity”. Το καντράν του smartwatch, δημιουργεί ένα συνεχώς εναλλασσόμενο pattern που αλλάζει δυναμικά σε κάθε του κίνηση.  

Black Unity 2Apple

Επιπλέον, οι χρήστες του Apple Watch που θα είναι διαθέσιμο καθόλη τη διάρκεια του Φεβρουαρίου, μπορούν να συμμετέχουν σε ένα Unity Activity Challenge και να κερδίσουν ένα limited edition εικονικό μετάλλιο. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης