Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τα χορηγούμενα tweets

Πόσο χρήσιμο θα είναι τελικά το Super Follow για την ανανέωσή του;

Σε περίπτωση που πιστεύεις πως αυτά που γράφεις στο Twitter είναι πραγματικά πάρα πολύ ευφυή, απίστευτα σημαντικά και κυρίως κρίμα να μην τα διαβάζουν όλοι, τότε αυτό που μαγειρεύει το εν λόγω κοινωνικό δίκτυο σε ενδιαφέρει σίγουρα. Βέβαια, κατά πόσο ισχύουν όντως όλα τα παραπάνω, είναι ένα άλλο θέμα. 

Σε ένα ψηφιακό event λοιπόν, για επενδυτές και όπως σε έχουμε ήδη προειδοποιήσει, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι πρόκειται να λανσάρει το Super Follow, από το οποίο οι χρήστες θα μπορούν να βγάλουν χρήματα. Δηλαδή θα πληρώνονται από το αποκλειστικό περιεχόμενο που θα είναι διαθέσιμο μόνο σε όσους είναι πρόθυμοι να καταβάλλουν το προβλεπόμενο αντίτιμο. 

Η μ.SF (μετά Super Follow) όπως μ.Χ εποχή

Για παράδειγμα, θα πληρώνουμε μία μικρή συνδρομή για να έχουμε πρόσβαση στο newsletter κάποιου χρήστη, για να μπούμε σε ένα group που αφορά συγκεκριμένο ζήτημα ή για να διαθέτουμε ένα badge (τύπου ψηφιακή κονκάρδα) που θα υποστηρίζει δημόσια κάποιο προφίλ. 

Παρεμπιπτόντως, η εταιρεία σκοπεύει να δημιουργήσει ένα νέο "χώρο" ονόματι Community, για τον οποίο ένας εκπρόσωπος του Twitter έχει ήδη μιλήσει ανοιχτά: "Μπορεί να είναι δύσκολο να επικοινωνούμε ευθέως με ανθρώπους που έχουμε τα ίδια ενδιαφέροντα και σε στοχευμένες συζητήσεις και θέλουμε να κάνουμε ευκολότερη την ανακάλυψη, συμμετοχή και δημιουργία διάδρασης με κοινότητες που ασχολούνται με ζητήματα που μας αγγίζουν".

Εν ολίγοις, το Twitter δεν το βάζει κάτω και στο μέλλον θέλει να ανακτήσει το χαμένο του hype. Αν συνεχίσει έτσι, καθόλου απίθανο. 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

H Ferrari αλλάζει όνομα

Ύστερα από συμφωνία εκατομμυρίων με τεχνολογικό κολοσσό.

Γραφει TopGear

Είδαμε την πρώτη τηλεόραση MicroLED που κατέφθασε στην Ελλάδα

Οι νέες τηλεοράσεις και soundbars της Samsung είναι πραγματικά πρωτοποριακές και εντός θα βρεις όλες τις πληροφορίες.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η νέα δίαιτα του Orlando Bloom περιλαμβάνει (και) δηλητήριο βατράχου

Ο δημοφιλής ηθοποιός μόλις αποκάλυψε ότι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Orlando Bloom: To the Edge έκανε ακραία πράγματα - και όχι μόνο στη διατροφή του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Καλώς ήρθες ηλεκτρική Ferrari

Όσα γνωρίζουμε για το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο της ιταλικής εταιρείας που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2025.

Γραφει Παυλος Κρουστης