Μία σκούπα-ρομπότ στην υπηρεσία κάθε άντρα

Το μέλλον είναι εδώ με τις σκούπες-ρομπότ που σου εξασφαλίζουν ένα σπίτι πάντα καθαρό, με μηδέν κούραση.

Είτε είσαι εργένης, είτε συγκατοικείς με τον σκύλο σου, είτε έχεις μεγάλη οικογένεια είτε μικρότερη, είτε μένεις σε ένα διαμέρισμα τόσο μικρό όσο να καλύπτει τις ανάγκες σου είτε σε μεζονέτα, το κεφάλαιο 'καθαρό πάτωμα-καθαρό σπίτι', όσο κι αν είσαι από τη φύση σου 'παστρικός', έχει συνδεθεί με τη βαρετή, κοπιαστική φασίνα. Κι αυτό γιατί είναι ένα task που έχει να κάνει με την επαναληπτικότητα κι απαιτεί πολλή ενέργεια που θα μπορούσες να τη διοχετεύσεις κάπου αλλού, σε πιο ευχάριστες ασχολίες. Άλλωστε, δεν είναι ό,τι καλύτερο να μαζεύεις τις τρίχες από το κατοικίδιό σου και τα ψίχουλα που γεμίζουν το χαλί τα παιδιά σου, ούτε να μετακινείς έπιπλα και να κάνεις ακροβατικά για να καθαρίσεις κάτω από τους καναπέδες, καταστρέφοντας τη σπονδυλική σου στήλη.

Μία σκούπα-ρομπότ στην υπηρεσία κάθε άντρα

Για να μη μιλήσουμε για τα ατυχήματα που συμβαίνουν την πιο ακατάλληλη στιγμή, π.χ. τις γλάστρες με τα φυτά εσωτερικού χώρου που μπλέκονται στα πόδια σου την ώρα που φεύγεις για το γραφείο και αναποδογυρίζουν γεμίζοντας το πάτωμα με χώμα. Τι θα έλεγες, λοιπόν, να γλίτωνες μια για πάντα απ' όλα αυτά; Τώρα, μπορείς. Κι αυτό χάρη στη φοβερή ρομποτική σκούπα Roomba j7 και τη Roomba j7+, με τη δεύτερη να σου επιτρέπει να ξεχάσεις τελείως το σκούπισμα για έως δύο μήνες.

ROOMBA J7+ CAMPAIGN

Ξέρουν τι να καθαρίσουν και αν προκύψουν νέα δεδομένα 'εκπαιδεύονται' στο άψε-σβήσε

Οι δύο αυτές ρομποτικές σκούπες είναι φτιαγμένες για να αποφεύγουν τους όποιους 'κινδύνους' κρύβει το σπίτι σου, όπως για παράδειγμα τα καλώδια φόρτισης των ηλεκτρονικών συσκευών ή τις ακαθαρσίες από το κατοικίδιο που τυχόν έχεις. Κι αυτό γιατί μπορούν να τα εντοπίζουν με τη βοήθεια του συστήματος πλοήγησης PrecisionVision. Επίσης, χάρη στην τεχνολογία iRobot Genius, μπορούν να μαθαίνουν πώς θέλεις να αντιμετωπίζουν τέτοια εμπόδια στο μέλλον. Πώς; Στέλνοντάς σου μία φωτογραφία τους για να τους δώσεις εντολή αν πρέπει να τα αποφεύγουν ή να καθαρίζουν γύρω από αυτά.

Ξέρουν πότε, πού και πόσο πρέπει να καθαρίσουν

Για ισχυρό καθάρισμα που εξυπηρετεί απόλυτα το πρόγραμμά σου, 'γνωρίζουν' ποια δωμάτια του σπιτιού σου θέλεις να καθαρίσεις και πότε. Έτσι, μπορούν να κατευθυνθούν μόνες τους στην κουζίνα μετά το πρωινό γεύμα και σου προτείνουν εξατομικευμένα προγράμματα σκουπίσματος. Οι ευκολίες που σου παρέχουν, δεν σταματούν, όμως, εκεί. Με τους αισθητήρες Dirt Detect™ που διαθέτουν, μπορούν και εστιάζουν σε περιοχές που χρειάζονται περισσότερο καθάρισμα, όπως είναι τα μέρη του σπιτιού με τη μεγαλύτερη κίνηση.

ROOMBA J7+ CAMPAIGN

Καθαριότητα 3 αστέρων

Το σύστημα καθαρισμού 3 σταδίων που διαθέτουν, χρησιμοποιεί διπλές ελαστικές βούρτσες πολλαπλών επιφανειών για να καθαρίζουν τρίχες από κατοικίδια και μία πλευρική βούρτσα γωνιών για τους τοίχους και τις γωνίες. Επίσης, σε σύγκριση με το σύστημα καθαρισμού της σειράς Roomba® 600, διαθέτουν 10πλάσια ισχύ αναρρόφησης, που απορροφά την επίμονη σκόνη και τις βρομιές. Κι έτσι, το σπίτι σου είναι πάντα πεντακάθαρο.

ROOMBA J7+ CAMPAIGN

Εσύ λείπεις και η σκούπα σου δουλεύει

Αν για δικούς σου λόγους θέλεις το σκούπισμα να γίνεται όσο εσύ λείπεις από το σπίτι, μπορείς να δώσεις τη σχετική οδηγία στη ρομποτική σου σκούπα. Η συγκεκριμένη λειτουργία υποστηρίζεται από το iRobot Genius και της επιτρέπει να προσαρμόζεται στο διαρκώς μεταβαλλόμενο πρόγραμμά σου. Επίσης, αν π.χ. ανατρέψεις μία γλάστρα την ώρα που φεύγεις από το σπίτι βιαστικός για το γραφείο, δεν χρειάζεται να χάσεις ούτε λεπτό για το συμμάζεμα του χώματος. Η ρομποτική σκούπα μπορεί να λάβει οδηγίες να καθαρίσει μία συγκεκριμένη βρομιά απλώς και μόνο με τον ήχο της φωνής σου, χάρη στα προηγμένα συστήματα χαρτογράφησης και συμβατότητας φωνής που διαθέτει.

ROOMBA J7+ CAMPAIGN

Ξεχνάς το σκούπισμα για δύο μήνες

Τι θα έλεγες να ξεχάσεις τελείως το σκούπισμα για έως και δύο μήνες; Ε, ναι. Κι αυτό είναι δυνατό, μιας και η premium ρομποτική σκούπα Roomba® j7+, διαθέτει επιπλέον το σύστημα αυτόματου αδειάσματος κάδου Clean Base®, που λειτουργεί με σακούλες AllergenLock. Κοινώς, πρώτα καθαρίζει το σπίτι σου και μετά τον εαυτό της. Έτσι, δεν χρειάζεται να λερώσεις τα χέρια σου με σκόνη ή και βρομιές για έως εξήντα ημέρες.


Info

Μπορείς να μάθεις περισσότερα για τη Roomba j7 με ένα κλικ εδώ και για τη Roomba j7+ εδώ.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.

Διαγωνισμός | Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για την Avant Premiere του The Fall Guy

20 τυχεροί-ες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα του The Fall Guy με τον Ryan Gosling.

Καμία έκπληξη, σύντομα θα δούμε καλλιστεία τεχνητής νοημοσύνης

Τα καλλιστεία ομορφιάς τεχνητής νοημοσύνης "Miss AI" μάλλον είναι και τα μοναδικά που ίσως να έχουν θέση ακόμα στην εποχή μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος