Ο ήχος που… ψάχνεις για το σπίτι και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο το Πάσχα

Τα καλύτερα ηχεία της αγοράς είναι εδώ.

23 Απριλίου 2022

Οι μέρες του Πάσχα πλησιάζουν και μαζί μ’ αυτές, η στιγμή που θα μαζευτεί ως είθισται όλη η οικογένεια για το καθιερωμένο πασχαλινό τραπέζι. Κάτι τα εδέσματα, κάτι η παρέα, δε θέλει και πολύ το φαγητό να δώσει τη θέση του στο γλέντι! Είμαστε σίγουροι ότι η κουζίνα και η ψησταριά σου θα είναι καταλλήλως εξοπλισμένες για τη μεγάλη μέρα, ωστόσο για να μη βρεθείς προ -δυσάρεστης- εκπλήξεως και αναγκαστείτε με τους καλεσμένους σου, μέρα που είναι, να το ρίξετε στο… καραόκε, οφείλεις να προετοιμαστείς εξίσου καλά και για την ψυχαγωγία! Φυσικά επενδύοντας στα κατάλληλα ηχεία -όπως αυτά που συγκεντρώσαμε και σου προτείνουμε.

JBL Flip 5

Ο ήχος που… ψάχνεις για το σπίτι και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο το Πάσχα

Τα ηχεία της JBL αποτελούν τις πλέον "hot" προτάσεις της αγοράς και το Flip 5 αποδεικνύει τον λόγο. Ενσωματώνει λειτουργία JBL PartyBoost για δυνατό, ισορροπημένο στερεοφωνικό ήχο και προσφέρει απόδοση ήχου στα 20 W. Μπορείς μάλιστα να συνδέσεις δύο ή και περισσότερα Flip 5 ή συμβατά ηχεία μεταξύ τους, δημιουργώντας το υπέρτατο ασύρματο ηχοσύστημα που θα "απογειώσει" τη διασκέδαση. Η μπαταρία του ξεπερνά σε διάρκεια τις 12 ώρες, ενώ η αδιάβροχη (IPX7) κατασκευή του ανάβει το πράσινο φως για τη χρήση του σε εξωτερικούς χώρους.

Marshall Emberton Black & Brass Edition

bfbcc

Μια stylish πρόταση με κλασικό σχεδιασμό και retro vibes, το Marshall Emberton στη Black & Brass Edition του θα σου χαρίσει κορυφαίο ήχο με απόλυτη ευελιξία. Όπου κι αν λάβει χώρο το πασχαλιάτικο τραπέζι, στην πόλη ή το χωριό, το Emberton θα σε ακολουθήσει καλύπτοντας στο έπακρο τις ανάγκες της παρέας όσον αφορά στην ψυχαγωγία. Προσφέρει αυτονομία που ξεπερνά τις 20 ώρες ενώ χαρίζει πεντακάθαρο ήχο με βαθύ μπάσο και σπουδαίο εύρος συχνοτήτων (60 Hz – 20 kHz). Οι δύο δυναμικοί full-range οδηγοί των 10 W και οι ισάριθμοι ενισχυτές (10 W, class D) εγγυώνται κορυφαίες εμπειρίες με την πιστοποίηση IPX7 να χαρίζει αδιάβροχη λειτουργία.

Samsung Party Audio MX-T70

Το Samsung Party Audio MX-T70 είναι το ηχείο που χρειάζεσαι για ξέφρενο… παρτάρισμα! Με ισχύ 1500 W, θα δώσει άλλη πνοή στα γλέντια των ημερών, παίζοντας τα πάντα σε τέλεια ποιότητα με την ένταση και τα μπάσα στο max -απόρροια της λειτουργίας Bass Boost. Είναι εξαιρετικά ευέλικτο αφού διαθέτει είσοδο αναλογικού ήχου, θύρα USB και υποστηρίζει ταυτόχρονη σύνδεση δύο συσκευών μέσω Bluetooth. Είναι splash-resistant για να μην αγχώνεσαι, προσφέρει δυνατότητα για καραόκε ενώ έρχεται και με φωτισμό LED -με light modes- που θα φτιάξει ατμόσφαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Turbo-X Opus+

bcb

Μικρό αλλά… θαυματουργό, το Opus+ είναι το ηχείο που χρειάζεσαι για να δώσεις πνοή στις πασχαλινές συγκεντρώσεις στο σπίτι σου. Μη σε μπερδεύει το συμπαγές του design: διαθέτει ισχύ 24 W που επαρκεί για να απολαύσεις κάθε είδους κομμάτι στη διαπασών! Η πιστοποίηση IPX5 σημαίνει ότι δε θα ‘χει πρόβλημα να αντέξει σταγόνες, ψιχάλες και διαρροές ενώ η υποδοχή AUX-in, ο αναγνώστης καρτών microSD και η τεχνολογία Bluetooth (έκδοση 4.2 με EDR) θα διασφαλίσουν πως θα έχεις πλήρη ευελιξία. Η δε τεχνολογία True Wireless Stereo θα σου χαρίσει στερεοφωνικό ήχο με τη σύνδεση δύο Opus+ μεταξύ τους.

Sony High Power SRS-XP700B

cbcbc

Το ηχείο που θα αλλάξει μια για πάντα πάρτι, γλέντια και οικογενειακά τραπέζια, το Sony High Power SRS-XP700B τα έχει όλα, συνδυάζοντας τον ποιοτικό ήχο με τον πολύχρωμο φωτισμό. Η μονάδα X-Balanced Speaker έχει τον τρόπο να γεμίσει κάθε χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό, με κρυστάλλινο ήχο. Διαθέτει μπροστινό και πίσω tweeter υψηλής απόδοσης και λειτουργία Mega Bass που "ντύνει" τον ήχο με βαθύ, απολαυστικό μπάσο. Το ηχείο της Sony επιδεικνύει εντυπωσιακή αντοχή στο νερό (έχει πιστοποίηση IPX4), υποστηρίζει λειτουργία καραόκε ενώ είναι εφοδιασμένο και με πρωτοποριακό φωτισμό περιβάλλοντος. Σύνδεσε το smartphone σου και παίξε τα αγαπημένα σου κομμάτια κι αν έχει χαμηλή μπαταρία, φόρτισέ το παράλληλα!

Harman Kardon Citation 200 Portable

Σε ποιον θα αναθέσεις το πασχαλινό γλέντι αν όχι στους ειδικούς της Harman Kardon; Το Citation 200 Portable είναι ένα καλαίσθητο και κομψό ηχείο που θα σου χαρίσει πλούσιο και δυνατό ήχο όπου κι αν βρίσκεσαι, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Είναι splash-proof (βάσει IPX4) για να το χρησιμοποιείς άφοβα ενώ υποστηρίζει και φωνητικό έλεγχο μέσω Google Assistant και Amazon Alexa. Υποστηρίζει Wi-Fi και Bluetooth για να streamάρεις τα αγαπημένα σου κομμάτια χωρίς να μπλέκεις με καλώδια ενώ χάρη στην αυτονομία των οκτώ ωρών, θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο όσο κι αν… κρατήσουν οι χοροί!

LG CM2460

cbbc

Αν θες κάτι πιο… παραδοσιακό για την ψυχαγωγία των καλεσμένων σου στο πασχαλινό τραπέζι, το LG CM2460 είναι εδώ, έτοιμο να καλύψει όλα σου τα "θέλω". Πρόκειται για ένα σύστημα Hi-Fi συνολικής ισχύος 100 W που αποτελείται από μία κεντρική μονάδα και δύο ηχεία. Διαθέτει CD player, θύρες AUX-in και USB και τεχνολογία Bluetooth, έτσι ώστε να παίξεις μουσική με τον τρόπο που προτιμάς. Διαβάζει αρχεία mp3 και wma, ενσωματώνει δέκτη ραδιοφώνου ώστε να συντονιστείς στους αγαπημένους σου σταθμούς ενώ χάρη στο σύστημα Sound Sync Wireless συνδέεται ασύρματα με τη συμβατή τηλεόραση LG σου.

Huawei Sound Joy

cbfddf

Είναι δυνατόν ένα ηχείο τόσο δα να κάνει το γλέντι σου αξέχαστο; Αν μιλάμε για το Huawei Sound Joy, ναι, σαφέστατα. Υιοθετεί συμπαγή σχεδιασμό αντέχοντας σε νερό και σκόνη (βάσει IP67) για να το χρησιμοποιείς άφοβα και άνετα παντού ενώ μέσα του κρύβει ηχεία δύο δρόμων Devialet (79 dBA στα 2 μ.), τεχνολογία Devialet SAM και μία θηριώδη μπαταρία χωρητικότητας 8800 mAh που του προσφέρει έως και 26 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής. Ενσωματώνει τεχνολογίες ταχείας φόρτισης 40 W για να το γεμίζεις στη στιγμή ακόμα κι όταν βρίσκεσαι εν κινήσει και Bluetooth 5.2.

LG RP4BE XBOOM360

Το ηχείο που θα δώσει άλλη πνοή στον χώρο σου! Το LG RP4BE XBOOM360 διαθέτει ισχύ 120 W και σε συνδυασμό με τον 360 κωνικό σχεδιασμό του, εκτοξεύει τον ήχο προς πάσα κατεύθυνση. Όπου κι αν το τοποθετήσεις, ένα είναι το βέβαιο: θα γεμίσει τον χώρο με δυναμικό, υψηλής πιστότητας και χωρίς παραμορφώσεις ήχο, με καθαρά πρίμα και πλούσια μπάσα. Αντέχει σε συνθήκες υγρασίας, έτσι ώστε να το χρησιμοποιήσεις παντού, ακόμα και στην αυλή, ενώ διαθέτει και εννέα προεπιλογές φωτισμού για να φτιάξεις ατμόσφαιρα… πίστας! Η δε συνοδευτική εφαρμογή XBOOM θα σου επιτρέψει να βγάλεις τον DJ που κρύβεις μέσα σου.

Turbo-X Diabolus

bfb

Ένα party speaker με άριστη σχέση τιμής/απόδοσης, το Diabolus διαθέτει επιβλητική εμφάνιση και εντυπωσιακό μπλε φωτισμό LED που… προϊδεάζουν για τα όσα θα ακολουθήσουν με το που πατήσεις το "on". Η ισχύς του αγγίζει τα 40 W RMS και χάρη στο πλήρες προφίλ συνδεσιμότητάς του (υποδοχές μικροφώνου/κιθάρας, AUX-in, USB, κάρτες SD, Bluetooth) θα σου επιτρέψει να παίξεις τα κομμάτια και τις playlists της αρεσκείας σου απ’ όπου θες. Το Diabolus προσφέρει ατμοσφαιρικό μπλε φωτισμό LED που συγχρονίζεται μάλιστα στον ρυθμό της μουσικής ενώ διαθέτει και ειδικές χειρολαβές για άνετη μεταφορά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.

Διαγωνισμός | Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για την Avant Premiere του The Fall Guy

20 τυχεροί-ες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα του The Fall Guy με τον Ryan Gosling.

Καμία έκπληξη, σύντομα θα δούμε καλλιστεία τεχνητής νοημοσύνης

Τα καλλιστεία ομορφιάς τεχνητής νοημοσύνης "Miss AI" μάλλον είναι και τα μοναδικά που ίσως να έχουν θέση ακόμα στην εποχή μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος