Sonos Ray, η νέα all-in-one compact soundbar

H Sonos Ray είναι αυτό που χρειάζεται κάθε μοντέρνος χώρος.

Γράφει: Esquire Editors 11 Ιουλίου 2022

Στις 22 Ιουνίου 2022 και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής η Δαμκαλίδης Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος των προϊόντων SONOS για Ελλάδα και Κύπρο, παρουσίασε την νέα all-in-one Dolby Digital Soundbar Sonos Ray.

Sonos Ray, η νέα all-in-one compact soundbar

H παρουσίαση της Ray έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Athens Capital Hotel όπου παρευρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι από τον Τύπο, καθώς και συνεργάτες της εταιρείας από όλα τα δίκτυα καταστημάτων.

Sonos

Η Sonos Ray συνδυάζει την κορυφαία απόδοση ήχου και μεγέθους σε πολύ προσιτή τιμή. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για την δημιουργία του οικιακού σας κινηματογράφου και δικτυακού ηχοσυστήματος.

Sonos

Διαθέτει τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές καινοτομίες προσφέροντας δυνατό, ισορροπημένο ήχο, καθαρούς διαλόγους και σταθερά μπάσα.

Sonos

Η Sonos Ray είναι συμβατή με όλες τις αγαπημένες σας υπηρεσίες streaming, ώστε να απολαμβάνετε ταινίες, μουσική και πολλά άλλα με απλή εγκατάσταση και χειρισμό, απλά ανοίγοντας την εφαρμογή της SONOS. Μπορείτε πολύ εύκολα να ελέγξετε την Ray με το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής σας, την εφαρμογή Sonos, το AirPlay 2 της Apple κ.α. Η προτεινόμενη λιανική τιμή της Ray είναι €299.

Sonos

Λίγα λόγια για τη Sonos

Η Sonos (Nasdaq: SONO) είναι η κορυφαία εταιρεία ηχητικής εμπειρίας στον κόσμο. Ως εφευρέτης του ασύρματου οικιακού ήχου πολλαπλών δωματίων, η καινοτομία Sonos συμβάλλει στην καλύτερη ακρόαση παρέχοντας στους χρήστες πρόσβαση στο περιεχόμενο που τους αρέσει και επιτρέποντάς τους να το ελέγχουν, από όπου και με όποιον τρόπο και αν επιλέξουν.

Γνωστή για την παροχή απαράμιλλης ηχητικής εμπειρίας, προσεγμένης αισθητικής σχεδιασμού, απλότητας στη χρήση και ανοιχτής πλατφόρμας, η Sonos καθιστά το εύρος του περιεχομένου ήχου διαθέσιμο σε όλους. Η Sonos εδρεύει στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, ΗΠΑ. Μάθετε περισσότερα στη διεύθυνση: www.sonos.com.


Σχετικά με την Δαμκαλίδης Α.Ε.

Η εταιρία Δαμκαλίδης ιδρύθηκε το 1945 με στόχο την αντιπροσώπευση και διανομή φωτογραφικών και ηλεκτρονικών προϊόντων στην ελληνική αγορά. Στην μεγαλύτερη από 75 χρόνια πορεία της, η εταιρία έχει κατακτήσει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά με την αντιπροσώπευση μιας μεγάλης γκάμας επώνυμων, υψηλής ποιότητας προϊόντων του κλάδου consumer electronics, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της στον τομέα των οικιακών συσκευών.

Δαμκαλίδης Α.Ε στα social media

Instagram: damkalidis.gr   

Facebook: Damkalidis S.A.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την ανδρόπαυση, την 'αντρική εμμηνόπαυση'

Μια φυσική διαδικασία που συμβαίνει στους άνδρες και συνεπάγεται μείωση της παραγωγής τεστοστερόνης.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι τέλειες ασκήσεις για να χτίσεις πανίσχυρα πόδια

Θα δεις αξιοσημείωτα αποτελέσματα μόλις με 30 λεπτά άσκησης την εβδομάδα.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μάθαμε πότε θα δούμε τα νέα iPad

H Apple ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία της παρουσίασης των νέων προϊόντων της.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Carys Zeta Douglas, ο 'κλώνος' της Catherine Zeta-Jones

Δες την κόρη της Catherine Zeta-Jones και του Michael Douglas να γιορτάζει τα 21α γενέθλιά της.

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου