Από ό,τι φαίνεται, ο Elon Musk μπερδεύει το Twitter με την πραγματική ζωή

Κάτι φαίνεται να μη λειτουργεί πολύ καλά στο μυαλό του Elon Musk, σαν κάτι σάπιο να υπάρχει στο Βασίλειο της Elonmuskίας.

Γράφει: Τίμος Σαλαμές 26 Ιανουαρίου 2023

Όταν ο Elon Musk ρωτήθηκε σχετικά με το αν τα πρόσφατα tweets του -που είχαν να κάνουν, μεταξύ πολλών άλλων, με θεωρίες συνωμοσίας για την επίθεση στον σύζυγο της Nancy Pelosi, την παραπληροφόρηση για τον κορονοϊό και κάτι "αστειάκια" που μετέφεραν τρανσφοβικές ιδέες- έχουν βλάψει το image της Tesla, ο ίδιος απάντησε: "Μισό λεπτό να τσεκάρω τον λογαριασμό μου στο Twitter: Έχω 127 εκατομμύρια followers, που συνεχίζουν να αυξάνονται με γοργό ρυθμό".

Άλλο σε ακολουθώ, άλλο συμφωνώ μαζί σου

Είναι αυτό δυνατόν; Είναι σοβαρό το να παίρνει ως απόδειξη για το ότι τα tweets του είναι μια χαρά και ο ίδιος βρίσκεται στο απυρόβλητο; Για να μην αναφέρουμε πως επανέφερε στην πλατφόρμα κάτι ρατσιστές, τους οποίους μετά τους έδιωξε αφού άρχισαν τα tweets με το ναζιστικό περιεχόμενο. Σε αυτό, να προσθέσουμε και την άνοδο στη ρητορική μίσους, όπως και στον κακοποιητικό λόγο. Αλλά και την καταβαράθρωση της φήμης του, με πολλές φωνές να τον θέλουν να αφήσει το πόστο του στο Twitter για να εστιάσει ξανά στην εταιρεία που πραγματικά έχει σημασία για το πορτφόλιό του: την Tesla.

Ο Musk συνέχισε: "Αυτό σημαίνει ότι είμαι αρκετά δημοφιλής. Μπορεί να μην αρέσω σε κάποιους ανθρώπους, αλλά για τη συντριπτική πλειοψηφία τους, αν λάβουμε υπόψη τους ακολούθους μου, οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους".

Αυτή η απάντηση είναι κάπως "σάπια", δεδομένου του ότι ο Musk σέρνεται στα δικαστήρια για το ότι τα tweets του προξένησαν οικονομική ζημία στην Tesla, ενώ ο ίδιος ισχυρίζεται, ούτε λίγο ούτε πολύ, πως το Twitter αποτελεί ένα απίστευτα ισχυρό εργαλείο για την αύξηση της ζήτησης των οχημάτων της Tesla. Ναι, το δηλώνει αυτό τη στιγμή που η χρήση που κάνει ο ίδιος στο αγαπημένο του μέσο κοινωνικής δικτύωσης είναι καταστροφική και ένας αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων που κάποτε αγόρασαν Tesla τώρα ντρέπεται να το κυκλοφορήσει. Το Twitter, λένε συχνά, δεν πρέπει να μπερδεύεται με την αληθινή ζωή. Ας ενημερώσει κάποιος τον ιδιοκτήτη του και ότι οι followers δεν τον ακολουθούν γιατί συμφωνούν μαζί του.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Διαγωνισμός | Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για την Avant Premiere του The Fall Guy

20 τυχεροί-ες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα του The Fall Guy με τον Ryan Gosling.

Αυτό το παράξενο βιντεοπαιχνίδι θυμίζει ταινία του Wes Anderson

Ονομάζεται Harold Halibut και χρειάστηκαν περισσότερα από δέκα χρόνια για τη δημιουργία του.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μήπως τόσο καιρό βουρτσίζεις τα δόντια σου με λάθος τρόπο;

Στο TikTok λένε πως πρέπει να κάνεις κάτι που, τουλάχιστον εμείς δε σκεφτήκαμε ποτέ.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πόσους φίλους χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι, σύμφωνα με το Harvard

Ναι, οι κοινωνικές σχέσεις αποτελούν βασικό παράγοντα για την ευτυχία και την ευημερία.

Γραφει Γιαννης Σπανος