Το ChatGPT μόλις έγινε ακόμη πιο χρήσιμο

Κάπως έτσι, γίνεται η ζωή μας πολύ πιο εύκολη.

Το ChatGPT, παρά τους φόβους που μας αποπροσανατόλισαν στην αρχή, καθιερώνεται όλο και περισσότερο ως εργαλείο εργασίας. Ένα πολύ γρήγορο και εξελιγμένο μέσο, με το οποίο μπορούμε να εκτελούμε υποχρεώσεις που παλαιότερα μας κόστιζαν πολύ περισσότερο χρόνο και κόπο: επεξεργασία σύντομων κειμένων, διόρθωσή και μετάφραση, ελέγχοντας το ύφος της γλώσσας, ανάμεσα σε άλλα.

Από σήμερα μπορεί να κάνει και κάτι περισσότερο, να αναλύει πολλά έγγραφα που μπορούν να μεταφορτωθούν απευθείας στον ιστότοπο. Συνέχισε να διαβάζεις.

ChatGPT και PDF

Η νέα έκδοση, η οποία βρίσκεται επί του παρόντος σε δοκιμαστική φάση και εγκαινιάζεται για ορισμένους συνδρομητές του ChatGPT Plus, προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα μεταφόρτωσης πολλών τύπων εγγράφων, συμπεριλαμβανομένων των PDF.

Το τεχνολογικό site, Mashable, ήδη έκανε κάποιες δοκιμές, ανεβάζοντας τον Μάκβεθ του Σαίξπηρ και ένα ακαδημαϊκό άρθρο, σχετικά με τις οικονομικές επιπτώσεις από το λιώσιμο των πάγων, και τα δύο ως PDF. Το σύστημα ήταν σε θέση να τα αναλύσει και να παρέχει περιλήψεις ή έναν κατάλογο με τα βασικά σημεία, καθώς και πρόσθετες πληροφορίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η OpenAI, η δημιουργός του ChatGPT, έχει ήδη βρεθεί σε μπελάδες επειδή εκπαίδευσε τα μοντέλα της σε έργα που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Όποιος χρησιμοποιεί το ChatGPT για την ανάλυση εγγράφων θα πρέπει να γνωρίζει ποια έγγραφα χρησιμοποιεί και, ακόμη περισσότερο, πώς να χρησιμοποιεί τα αποτελέσματά του. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Στάνκογλου δεν έχει πια απωθημένα

Ο ηθοποιός, φέτος γιόρτασε τα 50 του και το δώρο που έκανε στον εαυτό του ήταν να του προσφέρει ένα μικρό διάλειμμα από το θέατρο.

Μία σπάνια φωτογραφία του Παναγιώτη Φασούλα με την οικογένειά του

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο με τη σύζυγό του και την κόρη τους.

H ηλεκτρική Formula E είναι και επισήμως ταχύτερη από την F1

Το πιο σημαντικό είναι ότι το αυτοκίνητο θα κάνει πλέον χρήση του μπροστινού συστήματος κίνησης.

Γραφει TopGear

Τρία θρεπτικά συστατικά που κάνουν το σπέρμα ισχυρότερο

Όπως όλα δείχνουν, η κακή διατροφή μπορεί να επηρεάσει την ποιότητά του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τι δεν πρέπει να googlάρεις για το καλό σου

Για παράδειμα, δεν είναι πολύ καλή ιδέα να ψάχνεις πώς μπορείς να ξεφορτωθείς ένα πτώμα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Από ό,τι φαίνεται, το 'κλειδί' για να χάσουμε λίπος βρίσκεται στο μυαλό μας

Δεν έχει νόημα να ξεκινήσεις την προσπάθεια, αν δεν έχεις τη σωστή νοοτροπία.

Γραφει Γιαννης Σπανος