5 εξαιρετικά video games για να λιώσεις στο κινητό σου

Μερικές πολύ καλοσχεδιασμένες επιλογές για εκείνες τις ώρες που η βαρεμάρα σου χτυπάει την πόρτα.

Ο χρόνος είναι χρήμα και ποιος έχει χρόνο για χάσιμο στις μέρες μας; Κανείς. Όμως πρώτον, τα video games πια είναι μια μορφή τέχνης και δεύτερον, υπάρχουν κι εκείνες οι ώρες που σε τρώει η βαρεμάρα.

Για να μη σκοτώσει εκείνη λοιπόν αλλά να την προλάβεις εσύ πρώτη, παρακάτω ακολουθεί μια λίστα με 5 εξαιρετικά video games που μπορείς να λιώσεις στο κινητό σου. Είτε είσαι σπίτι, είτε (πιο πιθανό και σημαντικό) πήζεις στα μέσα μαζικής κυκλοφορίας.

Hearthstone

5 εξαιρετικά video games για να λιώσεις στο κινητό σου

Κυρίες και κύριοι, αυτό είναι ένα καρτοπαίχνιδο (η λέξη ίσως ξυπνήσει αναμνήσεις στους θιασώτες του Magic the Gathering) που μπορεί να προκαλέσει εθισμό. Οπότε προσοχή. Αλλά τώρα που το λέμε γιατί προσοχή; Χαζοί είναι τόσοι εκατομμύρια "χρήστες" που έχουν μαγευτεί; Στα συν, φυσικά, το γεγονός ότι είναι βασισμένο στον κόσμο του World of Warcraft.

Miracle Merchant

Miracle Merchant

Δε θα στο κρύψουμε, αυτό εδώ είναι πασιέντζα. Ναι, αυτή που έπαιζες όποτε ο υπολογιστής σου έμενε πολ-υ-υ-υ-ύ πίσω από τις τεχνολογικές εξελίξεις. Δεν είναι μια απλή πασιέντζα όμως, αφού και αυξημένης δυσκολίας είναι και πανέξυπνη στον τρόπο που στήνει το παιχνίδι. Φυσικά ένα μεγάλο προνόμιο αποτελεί το απίστευτα εμπνευσμένο artwork -που σε βάζει στον κόσμο των κόμικς, σου χαρίζει αξιομνημόνευτες εικόνες και σε κάνει να κολλάς με τις ώρες.

Monument Valley 2

Monument Valley

Ποιος παίζει παζλ στις μέρες θα ρωτήσεις; Εδώ υπάρχει εκατομμύρια κόσμος που λιώνει το Candy Crush λες και δεν υπάρχει αύριο, το παζλ σας πείραξε; Ιδιαίτερα όταν κάτι είναι τόσο εξωφρενικά όμορφο όσο το Monument Valley. Η επιτυχία του πρώτου δίνει τα εχέγγυα για σίγουρη διασκέδαση στο δεύτερο -αφού άλλωστε θεωρείται το καλύτερο παιχνίδι του είδους που κυκλοφόρησε ποτέ, σε android τουλάχιστον.

Drift Clash

Drift Clash

Και επειδή πολλή κουλτούρα, τέχνη και μαγικό συναίσθημα έπεσε μέχρι στιγμής, ας δούμε και κάτι τελείως διαφορετικό: εδώ δεν θα χρειάζεται να σκέφτεσαι, μόνο να έχεις γρήγορα δάχτυλα για να πιλοτάρεις αυτό το εξαιρετικό racing game -με τα εξαιρετικά, για android παιχνίδι, γραφικά.

The Banner Saga

Banner saga

Μεγάλη indie επιτυχία βασισμένη στο πολύ μεράκι και τη νοσταλγία για (α) τους Βίκινγκς και (β) τα old school turn based strategy games. Στημένο σε έναν κόσμο όπου οι βάρβαροι του Βορά κονταροχτυπιούνται με κάτι απόκοσμα ρομπότ, όσο cheesy ακούγεται τόσο πανέμορφο είναι στο μάτι, στο σενάριο και το gameplay. ΟΚ, αυτό δεν είναι τσάμπα, στο PC μπορείς μάλιστα να βρει και το νο2. αλλά 3,99 δολάρια στο Amazon, δεν τα λες και πολλά έτσι; Ιδιαίτερα για αυτά που μπορεί να σου χαρίσει αυτό εδώ το video game

Ελπίζουμε, λοιπόν, με αυτήν εδώ την πεντάδα, να σου δώσαμε αρκετό υλικό για να σκοτώσεις εκείνες τις ατέλειωτες ώρες, στις ατέλειωτες διαδρομές του ηλεκτρικού.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την ανδρόπαυση, την 'αντρική εμμηνόπαυση'

Μια φυσική διαδικασία που συμβαίνει στους άνδρες και συνεπάγεται μείωση της παραγωγής τεστοστερόνης.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι τέλειες ασκήσεις για να χτίσεις πανίσχυρα πόδια

Θα δεις αξιοσημείωτα αποτελέσματα μόλις με 30 λεπτά άσκησης την εβδομάδα.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μάθαμε πότε θα δούμε τα νέα iPad

H Apple ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία της παρουσίασης των νέων προϊόντων της.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Carys Zeta Douglas, ο 'κλώνος' της Catherine Zeta-Jones

Δες την κόρη της Catherine Zeta-Jones και του Michael Douglas να γιορτάζει τα 21α γενέθλιά της.

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου