To Hitman 2 έρχεται με τεχνικές κατασκοπείας φορτωμένες στις βαλίτσες του

Ο μυστηριώδης πράκτορας 47 ντύνεται sniper στο επικό trailer του παιχνιδιού.

Στην ποπ κουλτούρα οι πληρωμένοι δολoφόνοι πάντα είχαν την τιμητική τους, οπότε θα ήταν λίγο δύσκολο να απουσιάζουν από τα video games. Κάτι που ήξεραν καλά οι παραγωγοί του Hitman όταν παρουσίαζαν τον μυστηριώδη πράκτορα 47 πριν 18 χρόνια.

Το δέκατο παιχνίδι της σειράς (που περιέργως έχει τον τίτλο Hitman 2) βρίσκεται στην περίοδο που τρέχει τη διαφημιστική του καμπάνια, και οι άνθρωποι πίσω από αυτό μάλλον βρήκαν τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να το κάνουν. Όπως μπορείς να δεις με τα ίδια σου τα μάτια έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν κλίμα αγωνίας σε λιγότερο από δύο λεπτά. Ο στυγνός δολοφόνος-πρωταγωνιστής σχεδιάζει τον φόνο ενός πιλότου της Φόρμουλα 1 ως άλλος sniper και -ω, πόσο τυχαίο!- θα πρέπει να φανεί σαν ατύχημα.

Το σασπένς χτυπάει κόκκινο όσο ο Hitman παρακολουθεί την εξέλιξη του έργου του: έχει πειράξει τη φόρμουλα και μάλλον αυτή θα κάνει όλη τη δουλειά για εκείνον. Ή μήπως όχι; Σε κάθε περίπτωση εμείς λέμε ευθαρσώς πώς αυτό είναι το καλύτερο trailer για video game που έχουμε δει εδώ και καιρό. Τόσο καλό ώστε να κάνει την προσμονή να χτυπάει κόκκινο, μέχρι τον Νοέμβριο του 2018 που αναμένεται να είναι διαθέσιμο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.