Το Facebook ετοιμάζει το δικό του feature για online dating

Θα έχει ακόμα και έτοιμες ατάκες για να σπάσει ο πάγος.

Αν παραμένεις single κι η κατάσταση σε έχει κουράσεις, ποιον θα εμπιστευόσουν να σε βοηθήσει στο δύσκολο έργο της αναζήτησης συντρόφου; Επειδή τα γραφεία συνοικεσίων είναι ντεμοντέ, υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να σου λύσει τα χέρια: το Facebook, η εταιρεία που πριν λίγο καιρό μοίρασε τα προσωπικά δεδομένα 87 εκ. χρηστών δημιουργώντας ένα τεράστιο σκάνδαλο.

Μπορεί τώρα στο επίπεδο των δημοκρατικών ελευθεριών αυτό να είναι κατάπτυστο, όμως για τις ανάγκες του online dating η πρόσβαση που έχει το Facebook σε προσωπικούς λογαριασμούς το κάνει έναν πανίσχυρο παίκτη σε αυτόν τον τομέα. Αρκεί, βέβαια, να θελήσει να ασχοληθεί. Μήπως όμως έχει ξεκινήσει ήδη;

"Αυτό το προϊόν είναι διαθέσιμο μόνο στους υπαλλήλους μας στην Αμερική, οι οποίοι το λειτουργούν για να τεστάρουν τις δυνατότητες του στο online dating" αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία, σχετικά με ένα νέο feature που ανακοίνωσε τον Μάιο στο συνέδριο F8. Και το όνομα αυτού; Το πολύ απλό και κατατοπιστικό Dating.

Το Dating θα σου δίνει ατάκες για να σπάσει ο πάγος

Δεν πρόκειται για ένα application που μπορεί να σταθεί από μόνο του αλλά μία νέα δυνατότητα που παρέχει το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο στο κοινό του. Μάλιστα, όπως φαίνεται, έχει "κλέψει" κάποιες ιδέες από το πολύ επιτυχημένο Tinder -όπως για παράδειγμα την επιλογή "Groups”, την οποία χρησιμοποιήσουν οι χρήστες για να οργανώνουν ομαδικά ραντεβού. Ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως, παρουσιάζει το γεγονός πώς το Dating θα σου δίνει ατάκες για να σπάσει ο πάγος, σε περίπτωση που η αγωνία έχει μουδιάσει τον εγκέφαλό σου.

Τέλος, είναι σημαντικό το ότι όποιος ενεργοποιεί το Dating δεν θα κινδυνεύει να αποκαλυφθούν οι προθέσεις του, αφού αυτό δεν θα εμφανίζεται στο Newsfeed. Οι μόνοι που θα μπορούν να το γνωρίζουν είναι οι φίλες (ή οι φίλοι) που εσύ θα επιλέξεις να το γνωρίζουν. Όσο για το τι θα κάνει ο αλγόριθμος; Οι πρώτες πληροφορίες που μας έρχονται κάνουν λόγο για πολύ επιτυχημένα ζευγαρώματα μιας και το Facebook ξέρει πολύ καλά τι θες. Ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι.

Από: Esquire UK

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την ανδρόπαυση, την 'αντρική εμμηνόπαυση'

Μια φυσική διαδικασία που συμβαίνει στους άνδρες και συνεπάγεται μείωση της παραγωγής τεστοστερόνης.

Γραφει Γιαννης Σπανος