Η νέα λειτουργία του WhatsApp διορθώνει ένα σημαντικό λάθος

Τέλος οι λάθος φωτογραφίες στους λάθος παραλήπτες.

Ποιος δεν έχει στείλει κατά λάθος μία φωτογραφία σε λάθος αποδέκτη μέσω του WhatsApp; Δυστυχώς, αυτό αποτελεί ένα από τα πιο συνηθισμένα σφάλματα στο κομμάτι της επικοινωνίας μέσω chat και ασφαλώς μπορεί να προκαλέσει από άβολες στιγμές μέχρι μηνύσεις. Οι τεχνικοί και οι managers του WhatsApp έχουν όμως μία ιδέα για το πώς μπορεί να διορθωθεί κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το WaBetaInfo, η νέα λειτουργία θα έρθει να βοηθήσει κάθε χρήστη που διαπράττει το συγκεκριμένο σφάλμα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα υπάρχει ένα thumbnail της εικόνας καθώς και μία τελική ερώτηση για τον χρήστη, προκειμένου το περιεχόμενο να στέλνεται στον σωστό παραλήπτη. 

Η νέα λειτουργία του WhatsApp διορθώνει ένα σημαντικό λάθος

Μέσω αυτού του feature θα γίνεται ξεκάθαρο, τη στιγμή μάλιστα της αποστολής, τι πρόκειται να σταλθεί και σε ποιον, ώστε αν ο παραλήπτης έχει επιλεγεί λανθασμένα, να υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης ή η αναστολή της αποστολής. Φυσικά, ακόμη και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει η πιθανότητα να στείλεις περιεχόμενο σε κάποιον που δεν πρέπει αλλά για να συμβεί αυτό θα έχει αγνοηθεί εντελώς και η τελευταία δικλείδα ασφαλείας που παρέχει πλέον το WhatsApp. Η λειτουργία της εφαρμογής θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για βίντεο ή GIFs και γενικότερα για οτιδήποτε περιέχει οπτικό υλικό. 

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης