Η νέα λειτουργία του WhatsApp διορθώνει ένα σημαντικό λάθος

Τέλος οι λάθος φωτογραφίες στους λάθος παραλήπτες.

Γράφει: Αδαμάντιος Άττενμπεργκ 25 Ιουνίου 2019

Ποιος δεν έχει στείλει κατά λάθος μία φωτογραφία σε λάθος αποδέκτη μέσω του WhatsApp; Δυστυχώς, αυτό αποτελεί ένα από τα πιο συνηθισμένα σφάλματα στο κομμάτι της επικοινωνίας μέσω chat και ασφαλώς μπορεί να προκαλέσει από άβολες στιγμές μέχρι μηνύσεις. Οι τεχνικοί και οι managers του WhatsApp έχουν όμως μία ιδέα για το πώς μπορεί να διορθωθεί κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το WaBetaInfo, η νέα λειτουργία θα έρθει να βοηθήσει κάθε χρήστη που διαπράττει το συγκεκριμένο σφάλμα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα υπάρχει ένα thumbnail της εικόνας καθώς και μία τελική ερώτηση για τον χρήστη, προκειμένου το περιεχόμενο να στέλνεται στον σωστό παραλήπτη. 

Η νέα λειτουργία του WhatsApp διορθώνει ένα σημαντικό λάθος

Μέσω αυτού του feature θα γίνεται ξεκάθαρο, τη στιγμή μάλιστα της αποστολής, τι πρόκειται να σταλθεί και σε ποιον, ώστε αν ο παραλήπτης έχει επιλεγεί λανθασμένα, να υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης ή η αναστολή της αποστολής. Φυσικά, ακόμη και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει η πιθανότητα να στείλεις περιεχόμενο σε κάποιον που δεν πρέπει αλλά για να συμβεί αυτό θα έχει αγνοηθεί εντελώς και η τελευταία δικλείδα ασφαλείας που παρέχει πλέον το WhatsApp. Η λειτουργία της εφαρμογής θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για βίντεο ή GIFs και γενικότερα για οτιδήποτε περιέχει οπτικό υλικό. 

Από: Esquire IT

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Νέα

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Game Boy Watch, μία ωδή στη νοσταλγία

Ένα διαμάντι κατευθείαν από τα 80s.

Ο αστεροειδής που θα κάνει πλούσιο κάθε άνθρωπο στη Γη

Η οικονομική σωτηρία μοιάζει να έρχεται από το διάστημα και τον Psyche 16.