
Τα απογεύματα του φθινοπώρου έχουν όνομα: Μy Aperitivo
Ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού, οκτώ απεριτίφ σε προνομιακές τιμές και 203 αγαπημένα μπαρ σε όλη την Ελλάδα για 15 ημέρες ανατρέπουν τις απογευματινές μας συνήθειες.

Μπορεί τα δεδομένα της βραδινής εξόδου να έχουν αλλάξει σημαντικά το τελευταίο διάστημα, ωστόσο αυτό δε μας εμποδίζει να βρούμε εναλλακτικές στιγμές διασκέδασης μέσα στην ημέρα και να περάσουμε όμορφα σε αγαπημένα μέρη. Μια τέτοια ξεχωριστή αφορμή αποτελεί το My Aperitivo, όπου 203 μπαρ σε όλη τη χώρα για 15 ημέρες (από την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Πέμπτη 01 Οκτωβρίου) μεταξύ 6 μ.μ. και 9 μ.μ. μας προσκαλούν να απολαύσουμε δροσερά απεριτίφ σε προνομιακές τιμές.
Η λίστα με τα μαγαζιά που συμμετέχουν είναι μεγάλη και σίγουρα κάποιο από τα αγαπημένα "στέκια" της παρέας θα βρίσκεται σε αυτή. Αναζητήστε τα ειδικά "My Aperitivo” μενού με τις δροσερές προτάσεις σερβιρισμάτων όπως: Tanqueray & Tonic, Tanqueray Negroni, Ketel One Botanical Spritz, Belsazar Rose & Tonic, Tanqueray No. TEN & Tonic, Tanqueray No. TEN Negroni, Don Julio Blanco Tequila Paloma και Gordons Pink Gin & Lemonade για να συνοδεύσετε αριστοτεχνικά την απογευματινή σας πλέον έξοδο με φίλους ή ένα ποτό με συναδέλφους μετά τη δουλειά.
Σε μια νέα πραγματικότητα, με νέα δεδομένα και κανόνες στον κλάδο της εστίασης, μπαρ σε όλη τη χώρα, τηρώντας πάντα όλα τα απαραίτητα μέτρα, μας προσκαλούν να ανακαλύψουμε το My Aperitivo μενού και πρωτίστως με ασφάλεια να απολαύσουμε υπεύθυνα ένα απογευματινό απεριτίφ σε προνομιακή τιμή.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Η Selene Vedema 2025, η μεγαλύτερη "γιορτή" του σαντορινιού αμπελώνα, επιστρέφει στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου
Η Selene Vedema 2025, η μεγαλύτερη "γιορτή" του σαντορινιού αμπελώνα, στρέφει και φέτος τα βλέμματα του παγκόσμιου οινικού στερεώματος στη Σαντορίνη.
Γιατί υπάρχει η τρύπα στα κουτάκια των αναψυκτικών –Όχι, δεν είναι για το καλαμάκι
Όχι, η τρύπα στη γλωττίδα του κουτιού δεν είναι για να κρατάει το καλαμάκι. Η ιστορία της ξεκινά από ένα πικνίκ το 1962 και κρύβει ευρηματικότητα, εργονομία και… περιβαλλοντικά οφέλη.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΤο Ideal είναι το πιο χοτ μπαρ της Αθήνας αυτή τη στιγμή
Οι λόγοι που καθιστούν το φρέσκο μπαρ των Εξαρχείων ό,τι πιο δημοφιλές παίζει τώρα στην αθηναϊκή σκηνή.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΌλα τα φώτα στο Bar Leone
Στο Χονγκ Κονγκ ίσως βρίσκεται το επόμενο μεγάλο μπαρ του μάταιου τούτου κόσμου. Ο Lorenzo Antinori μας μιλά για αυτό.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΈνας rooftop προορισμός σε μαγνητίζει στην Αθηναϊκή Ριβιερα
Τα Asteria Rooftop ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας και θα γίνουν το αγαπημένο σου σημείο για θερινή ραστώνη στην πόλη.
Πώς θα καταλάβεις αν σου σέρβιραν την μπύρα σε βρώμικο ποτήρι
Οι φυσαλίδες, ο αφρός και το άρωμα της μπύρας μπορούν να σου πουν πολλά για το αν το ποτήρι σου είναι πραγματικά καθαρό. Ιδού τι να προσέξεις.
Γραφει Τιμος Σαλαμες