Τα απογεύματα του φθινοπώρου έχουν όνομα: Μy Aperitivo

Ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού, οκτώ απεριτίφ σε προνομιακές τιμές και 203 αγαπημένα μπαρ σε όλη την Ελλάδα για 15 ημέρες ανατρέπουν τις απογευματινές μας συνήθειες.

Γράφει: Esquire Editors 17 Σεπτεμβρίου 2020

Μπορεί τα δεδομένα της βραδινής εξόδου να έχουν αλλάξει σημαντικά το τελευταίο διάστημα, ωστόσο αυτό δε μας εμποδίζει να βρούμε εναλλακτικές στιγμές διασκέδασης μέσα στην ημέρα και να περάσουμε όμορφα σε αγαπημένα μέρη. Μια τέτοια ξεχωριστή αφορμή αποτελεί το My Aperitivo, όπου 203 μπαρ σε όλη τη χώρα για 15 ημέρες (από την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Πέμπτη 01 Οκτωβρίου) μεταξύ 6 μ.μ. και 9 μ.μ. μας προσκαλούν να απολαύσουμε δροσερά απεριτίφ σε προνομιακές τιμές. 

Η λίστα με τα μαγαζιά που συμμετέχουν είναι μεγάλη και σίγουρα κάποιο από τα αγαπημένα "στέκια" της παρέας θα βρίσκεται σε αυτή. Αναζητήστε τα ειδικά "My Aperitivo” μενού με τις  δροσερές προτάσεις σερβιρισμάτων όπως: Tanqueray & Tonic, Tanqueray Negroni, Ketel One Botanical Spritz, Belsazar Rose & Tonic, Tanqueray No. TEN & Tonic, Tanqueray No. TEN Negroni, Don Julio Blanco Tequila Paloma και Gordons Pink Gin & Lemonade για να συνοδεύσετε αριστοτεχνικά την απογευματινή σας πλέον έξοδο με φίλους ή ένα ποτό με συναδέλφους μετά τη δουλειά. 

Σε μια νέα πραγματικότητα, με νέα δεδομένα και κανόνες στον κλάδο της εστίασης, μπαρ σε όλη τη χώρα, τηρώντας πάντα όλα τα απαραίτητα μέτρα, μας προσκαλούν να ανακαλύψουμε το My Aperitivo μενού και πρωτίστως με ασφάλεια να απολαύσουμε υπεύθυνα  ένα απογευματινό απεριτίφ σε προνομιακή τιμή. 

Δες όλα τα μπαρ εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η ιστορία και η συνταγή του Americano

Ο πατέρας του Negroni, η πορεία του στους αιώνες και η συνταγή του.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα tips των σομελιέ για να επιλέγεις σωστά κρασί

Οι οδηγίες των wine connoisseurs για να αγοράζεις το σωστό μπουκάλι από το ράφι.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Ο γλυκόπικρος οδηγός του Negroni

Ήταν, είναι και θα είναι πάντοτε ένα από τα πιο κομψά cocktails.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Lynnette Marrero, η bartender της χρονιάς

Λίγο πριν την ανακοίνωση των 50 καλύτερων μπαρ του κόσμου για το 2021, μία σημαντική βράβευση για την Νεοϋορκέζα bartender.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Όταν το τσίπουρο συνάντησε το σκωτσέζικο ουίσκι

Το πρώτο καπνιστό τσίπουρο μόλις έφτασε και έχει κάτι από Islay.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Έτσι πίνεται η βότκα σύμφωνα με τους Ρώσους

Ένας στερεοτυπικός μεν, αποτελεσματικός δε, οδηγός για το μάλλον πιο υποτιμημένο spirit.

Γραφει Μπαμπης Δουκας