Το Kwant είναι το επόμενο σπουδαίο μπαρ του Λονδίνου

Το νέο εγχείρημα του κορυφαίου bartender Erik Lorincz είναι πολλά περισσότερα από ένα high end ποτάδικο.

Γράφει: Esquire Editors 12 Νοεμβρίου 2019

Αρκετοί από τους καλύτερους bartenders του κόσμου έχουν βρεθεί πίσω από την μπάρα του θρυλικού American Bar στο ξενοδοχείο Savoy. Αυτός που μετράει όμως τα περισσότερα βραβεία είναι χωρίς αμφιβολία ο Erik Lorincz. Κατά τη διάρκεια της οκταετούς πορείας του ως head bartender, ο Σλοβάκος με τα γυαλιστερά μαλλιά και τα sharp κοστούμια έχει κερδίσει σε κάθε αναμέτρηση της βιομηχανίας των μπαρ, εκτοξεύοντας το American Bar στην πρώτη θέση των World’s 50 Best Bars. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kwānt London (@kwantlondon) on

Ο Lorincz έβγαλε το σμόκιν του Savoy το 2018, αποφασίζοντας να ταράξει τα νερά της λονδρέζικης μπαρ σκηνής. Το νέο του μπαρ βρίσκεται στο Mayfair και φέρνει στο σήμερα την πάλαι ποτέ αίγλη των μαροκινών bar-restaurant. Κρυμμένο στο υπόγειο του προσφάτως ανακαινισμένου Momo, το Kwānt είναι ένας πολυτελής συνδυασμός του tiki kitsch και της λάμψης της Casablanca. Ο φωτισμός είναι χαμηλός, τα palm prints αφθονούν και οι επισκέπτες χαλαρώνουν μπαμπού πολυθρόνες και τους κρεμ δερμάτινους καναπέδες.  

Η συνέχεια στο Harpersbazaar.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.