
"Σερβίρω Υπεύθυνα": To νέο app της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας τονίζει την αξία της υπεύθυνης κατανάλωσης
Η καινοτόμος εφαρμογή της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας εκπαιδεύει τους εργαζόμενους της εστίασης στην υπεύθυνη διάθεση αλκοόλ, ενώ συμβάλλει στην ανάπτυξη μιας σχέσης εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές.
Η κατανάλωση αλκοόλ είναι κομμάτι της ζωής κάθε ενήλικα, μια σχέση που επιβάλλεται να απολαμβάνουμε με υπευθυνότητα, χωρίς υπερβολές.
Αυτός είναι ο στόχος της νέας πρωτοβουλίας της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας για την υπεύθυνη κατανάλωση, η οποία αφορά τη σχέση του προμηθευτή με τον καταναλωτή, συμβάλλοντας στην οικοδόμηση μιας σχέσης εμπιστοσύνης ανάμεσά τους.
Το νέο app, "ΣΕΡΒΙΡΩ ΥΠΕΥΘΥΝΑ", που δημιούργησε σε συνεργασία με την Ένωση Bartenders Ελλάδος και την Μη Κυβερνητική Οργάνωση "Νηφάλιοι-στην υγειά μας", τονίζει τη σημασία και την αξία της υπεύθυνης διάθεσης αλκοόλ επιμορφώνοντας τους bartenders και τους επαγγελματίες της εστίασης.
Κατεβάζοντας αυτή την καινοτόμο εφαρμογή στο κινητό του, ο χρήστης μπορεί να έχει ανά πάσα στιγμή πρόσβαση σε έγκυρες πληροφορίες και στοιχεία για το αλκοόλ, καθώς και συμβουλές για ενδεδειγμένους τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης δυσάρεστων καταστάσεων που σχετίζονται με την υπερκατανάλωση αλκοόλ, υποστηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη διαμόρφωση μιας κουλτούρας υπευθυνότητας.
H συνέχεια στο Thetoc.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ
Ο Bob Dylan μόλις κυκλοφόρησε το δικό του ουίσκι
Και δε θα μπορούσε παρά να λέγεται Heaven's Door.
Γραφει Ραφαελλα ΡαλληΓιατί μεθάς πιο εύκολα στον ήλιο
Η επιστήμη έρχεται να επιβεβαίωσει έναν διάσημο αστικό μύθο.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΜία γιορτή του Gin στο Λοκάλι
Mία από τις ομορφότερες ταράτσες της πόλης υποδέχεται και φέτος τα Local Juniper Meetings.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΠώς το ουίσκι κατάφερε να γίνει ο βασιλιάς των ποτών
Μία ιστορική αναδρομή που ξεκινά αρκετούς αιώνες πριν, περνά από ατέλειωτα χωράφια κριθαριού και σίκαλης, ξαποσταίνει σε δρύινα βαρέλια και καταλήγει στην απόλαυση της Παγκόσμιας Ημέρας Ουίσκι.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςStoli Eco Bar, το πρώτο πράσινο μπαρ στην Ελλάδα
Την εμπειρία του πρώτου πράσινου bar στην Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι πάνω από 12.000 επισκέπτες του Taste of Athens.
5 επιλογές σε τεκίλα και cocktails για τη National Tequila Day
Η ημέρα που η τεκίλα έχει την τιμητική της στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Σου δίνουμε τις κατάλληλες αφορμές για να γιορτάσεις κι εδώ.
Γραφει Μπαμπης Δουκας