Η Katy Perry δε φιλάει πλέον άλλα κορίτσια

Η πιο pop από τις pop τραγουδίστριες της γενιάς της, σβήνει σήμερα 38 κεράκια.

Μας συστήθηκε το 2008 με ένα τραγούδι που υμνούσε το ξεμυάλισμά της από μία άλλη γυναίκα, ένα ζευγάρι πεντακάθαρα, πανέξυπνα μπλε μάτια, ένα τεράστιο χαμόγελο και τα κατάμαυρα κυματιστά της μαλλιά. Στην πορεία, έγινε ξανθιά, πρασινομάλλα, μωβομάλλα, αλλά δεν απώλεσε ποτέ τίποτα από το pop και ελαφρώς kitschάτο sexiness της. Ο λόγος για την Katy Perry που έχει σήμερα γενέθλια και έγινε διάσημη με το single I Kissed A Girl από το album Οne of the Boys.

Μια παιδική ζωή μέσα στη φτώχεια

Γεννημένη στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια -πόσο 80s και τηλεοπτικό ακούγεται αυτό- είναι κόρη πάμφτωχων πεντηκοστιανών ιερέων, για την ακρίβεια το μεσαίο από τα τρία τους τέκνα. Οι γονείς της ήταν τόσο φτωχοί που συχνά η οικογένεια προμηθευόταν τον άρτο της με κουπόνια της πρόνοιας ή στα συσσίτια των εκκλησιών.

Η Katy Perry δε φιλάει πλέον άλλα κορίτσιαGetty Images

KATY PERRYGetty Images

Από κορίτσι του κατηχητικού στην αγκαλιά του Orlando Bloom

Η εκπαίδευση που έλαβε δεν ήταν απλώς θρησκευτική αλλά θρησκόληπτη. Για παράδειγμα, όχι μόνο της απαγορευόταν να λέει λέξεις που παρέπεμπαν σε κάτι 'διαβολικό' αλλά και να καταναλώνει τα δημητριακά Lucky Charms επειδή η λέξη lucky παρέπεμπε, σύμφωνα με τη μητέρα της, στον Lucifer, δηλαδή τον Εωσφόρο.

Στην εφηβεία της έκανε την επανάστασή της, προσπαθώντας να γίνει πιο... Καλιφορνέζα. Κάτι που τα κατάφερε και στη συνέχεια έχτισε τη δημόσια εικόνα της πάνω στις στιλάτες sexy φαντασιώσεις που έχουν συνδεθεί με την ηλιόλουστη αμερικάνικη πολιτεία. Η επιτυχία της στους άντρες ήταν έκτοτε δεδομένη. Το 2010 παντρεύτηκε τον Russell Brand από τον οποίο χώρισε δύο χρόνια αργότερα, ενώ από το 2016 είναι με τον Orlando Bloom και έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί.

KATY PERRYGetty Images

KATY PERRYGetty Images

Τα σουξέ με τα σεξουαλικά υπονοούμενα

Επτά χρόνια πριν από τη μεγάλη επιτυχία, είχε προηγηθεί ένας δίσκος με gospel τραγούδια, που τον είχε υπογράψει με το πραγματικό της όνομα, Katy Hadson, τον οποίο άκουσαν πολλοί λίγοι άνθρωποι, κυρίως οι φίλοι της. Για να είμαστε δίκαιοι, ας πούμε ότι είχε καταφέρει να κάνει μία μικρή επιτυχία με ένα άσμα ανάξιο αναφοράς, αλλά και φωνητικά σε ένα τραγούδι του Mick Jagger. Μετά από το I Kissed A Girl ακολούθησε το Ur So Gay, με τους αλησμόνητους στίχους 'You 're so gay and you don't even like boys', για το οποίο μέχρι και η Madonna δήλωσε τότε ότι ήταν το αγαπημένο της τραγούδι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Το μέλλον της ανήκε με άπειρα σουξέ για παιδιά, εφήβους και νέους στην καρδιά (ενίοτε με πολλά σεξουαλικά υπονοούμενα), όπως τα Bon Appétit, California Gurls και E.T. Παρόλα αυτά, η μουσική της ενηλικίωση δεν έχει έρθει ακόμη. Ποτέ, όμως, δεν είναι αργά. Νέα είναι, ωραία είναι, τυχερή είναι, έχει όλο το μέλλον μπροστά της.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Gigi Hadid, μία σύγχρονη Λολίτα

Μία φωτογραφική ρετροσπεκτίβα για τα 29 χρόνια που κλείνει το διάσημο super model.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου