Ένα ντοκιμαντέρ για τον έρωτα των Paul Newman και Joanne Woodward

Ο έρωτάς τους κράτησε 50 χρονια και το ντοκιμαντέρ φέρνει πρώτη φορά στο φως συνομιλίες ενός από τα πιο διάσημα ζευγάρια στην ιστορία του Χόλιγουντ.

Γράφει: Esquire Editors 08 Αυγούστου 2022

"Ένας ευτυχισμένος γάμος δεν είναι κάτι που συμβαίνει έτσι απλά, πρέπει να δημιουργηθεί πρώτα. Καλός γάμος σημαίνει να στέκεστε μαζί αντιμέτωποι με τον κόσμο. Δεν σημαίνει να αναζητάς την τελειότητα στον άλλον. Σημαίνει να καλλιεργείς την ευελιξία, την υπομονή και την ενότητα. Να κάνει πράγματα ο ένας για τον άλλον όχι από αίσθηση αυτοθυσίας ή καθήκοντος αλλά από χαρά. Να μπορεί να συγχωρεί και να λησμονεί. Να βρίσκει χώρο για πνευματική δραστηριότητα. Σημαίνει μια κοινή αναζήτηση για το καλό και για το ωραίο. Το ζήτημα δεν είναι μόνο να παντρευτείς τον σωστό σύντροφο αλλά να είσαι εσύ ο σωστός σύντροφος". Τέσσερις δεκαετίες μετά τον γάμο τους, ο Paul Newman και η Joanne Woodward αποφάσισαν να "ανανεώσουν τους γαμήλιους όρκους τους", απαγγέλοντας στην τελετή τα παραπάνω λόγια, που ίσως μοιάζουν προφανή, δεν είναι καθόλου όμως, όπως καλά ξέρουμε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paul Newman (@paullnewman)

 

Η γνωριμία και ο έρωτας

Γνωρίστηκαν το 1953, σε μία παράσταση του Broadway, αλλά ο έρωτας ήρθε το 1957 στα γυρίσματα της ταινίας "Μακρύ, ζεστό καλοκαίρι". Ένα χρόνο μετά, ο Paul Newman πήρε διαζύγιο από την πρώτη του γυναίκα και παντρεύτηκε τη Joanne Woodward. Μοιράστηκαν το υπόλοιπο του βίου τους, πενήντα χρόνια γάμου, τρεις κόρες και μια μεγάλη αγάπη, μέχρι που τους χώρισε ο θάνατος του το 2008. Ο πολυβραβευμένος -ένα Όσκαρ, 6 Χρυσές Σφαίρες, ένα Emmy, ένα BAFTA, ένα SAG- Paul Newman έφυγε από τη ζωή μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 83 ετών.

Η συνέχεια στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ