Με τη νέα συλλογή Havaianas x Eastpak επιστρέφαμε στα θρανία

Back to School με μια νέα συνεργασία της Havaianas για μικρούς και μεγάλους.

Γράφει: Esquire Editors 15 Σεπτεμβρίου 2020

Η Eastpak και η Havaianas ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν μια συλλογή με τσάντες και βαλίτσες, που αποτυπώνουν το νεανικό και γεμάτο θετική διάθεση πνεύμα που μοιράζονται οι δύο εμβληματικές μάρκες.

Τέσσερα κλασικά σχέδια Eastpak συνδυάζονται με το διασκεδαστικό και ζωηρό πνεύμα της Βραζιλίας, εκεί όπου η Havaianas κυκλοφόρησε το πρώτο πολύχρωμο ζευγάρι flip flops από καουτσούκ, το 1962.

H συλλογή περιλαμβάνει σακίδια πλάτης, βαλίτσες ταξιδίου, τσάντες μέσης, καθώς και νεσεσέρ ταξιδίου. Τα προϊόντα της συλλογής έχουν δημιουργηθεί με βάση τα τολμηρά και έντονα χρώματα του εμβληματικού μοντέλου ”Brasil” της Havaianas και διαθέτουν λεπτομέρειες από καουτσούκ, καθώς και λογότυπο που περιλαμβάνει και τα δύο brands.

Σακίδιο Πλάτης - The Padded

Το εμβληματικό σακίδιο πλάτης της Eastpak συνδυάζεται με το ζωντανό πνεύμα της Βραζιλίας. Τα σακίδια διαθέτουν χαρακτηριστική λαβή Havaianas από καουτσούκ, λογότυπο με τα δύο Brands από καουτσούκ και αδιάβροχα φερμουάρ. Είναι σχεδιασμένα για καθημερινή χρήση και είναι εξοπλισμένα με πλαινή τσέπη, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να μεταφέρετε παντού και τις σαγιονάρες σας. Είναι ευρύχωρα, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε μέχρι και laptop 15 ιντσών και με ενισχυμένη επένδυση που εξασφαλίζει την προστασία των προϊόντων τεχνολογίας που θα έχετε μαζί σας. Τέλος, διαθέτουν και ενισχυμένους ιμάντες ώμου που ρυθμίζονται ώστε να προσαρμόζονται στο στυλ σας.

Με τη νέα συλλογή Havaianas x Eastpak επιστρέφαμε στα θρανία

Βαλίτσα Tranverz S/M/L

Η κλασική αποσκευή της Eastpak ζωντανεύει με τα χαρακτηριστικά χρώματα της Havaianas και λεπτομέρειες από καουτσούκ. Η βαλίτσα ταξιδιού Tranverz με τα ροδάκια είναι διαθέσιμη σε τρία μεγέθη: το μικρό μέγεθος καμπίνας για κοντινές εξορμήσεις το σαββατοκύριακο, το μεσαίο μέγεθος που είναι ιδανικό αν πρόκειται να ταξιδέψετε για μια εβδομάδα και το μεγάλο για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Διαθέτει σύστημα που εξασφαλίζει την ομαλή κίνηση των τροχών και τηλεσκοπική λαβή για εύκολη πλοήγηση, ενώ κάθε σχέδιο ολοκληρώνεται με ιδιαίτερες λεπτομέρειες από καουτσούκ όπως είναι το λογότυπο Eastpak x Havaianas και οι λαβές μεταφοράς, καθώς και τα αδιάβροχα φερμουάρ.

Havaianas x Eastpak

Τσάντες μέσης Springer

Η κλασική τσάντα μέσης της Eastpak επαναπροσδιορίζεται με τα χαρακτηριστικά χρώματα της Havaianas, το λογότυπο Havaianas x Eastpak από καουτσούκ και αδιάβροχο φερμουάρ.

Havaianas x Eastpak

Αυτή η μίνι τσάντα μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους χάρη στον ρυθμιζόμενο ιμάντα και διαθέτει μια ακόμη μικρή τσέπη με φερμουάρ στο πίσω μέρος για απόλυτη ασφάλεια.

Havaianas x Eastpak

Νεσεσέρ Ταξιδιού, Yap

Αυτό το ταξιδιωτικό νεσεσέρ της Eastpak ξεχωρίζει χάρη στο λογότυπο Havaianas x Eastpak από καουτσούκ, τη χαρακτηριστική λαβή μεταφοράς Havaianas και το αδιάβροχο, πολύχρωμο φερμουάρ. Τόσο η κύρια θήκη όσο και η μπροστινή τσέπη του νεσεσέρ κλείνουν με αδιάβροχο φερμουάρ και διαθέτουν τον απαραίτητο χώρο για να μεταφέρετε μαζί σας όλα όσα χρειάζεστε για το ταξίδι σας.

Havaianas x Eastpak

Havaianas Brasil

Τα από τα πιο εμβληματικά μοντέλα της Havaianas, που δημιουργήθηκε το 1998 και απεικονίζει τα χρώματα της σημαίας της Βραζιλίας, καθώς της ίδιας της χώρας: περιλαμβάνει το μπλε για τη θάλασσα, το πράσινο για τα απέραντα δάση και το κίτρινο για τις μαγικές παραλίες. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι διάσημο παγκοσμίως και αποτελεί ένα από τα best seller της μάρκας σε κάθε χώρα του κόσμου.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Αξεσουάρ