Τα πιο στιλάτα γυαλιά ηλίου του φετινού χειμώνα

Ποιος είπε ότι τα γυαλιά ηλίου είναι αξεσουάρ μόνο του καλοκαιριού;

Προστατεύουν τα μάτια σου από την επικίνδυνη ηλιακή ακτινοβολία, χαρίζουν πόντους στυλ σε κάθε σου εμφάνιση. Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα από τα πιο κλασικά και χρήσιμα αξεσουάρ, που δηλώνουν παρόν παντός καιρού. Μπορεί να θεωρούνται λανθασμένα καλοκαιρινό αξεσουάρ, ωστόσο ειδικά στη χώρα μας που ο ήλιος λάμπει ακόμα και τους χειμερινούς μήνες, είναι απαραίτητα όλο τον χρόνο. 

Σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο δώρο στον εαυτό σου και να δεις τον κόσμο με άλλη ματιά, πιο φωτεινή, η Pull&Bear έχει την καλύτερη πρόταση: την ολοκαίνουργια συλλογή γυαλιών ηλίου της για τον φετινό χειμώνα. 

Τα πιο στιλάτα γυαλιά ηλίου του φετινού χειμώνα

Γυαλιά ηλίου maxi με σκελετό από ταρταρούγα και φακούς σε πράσινη απόχρωση.

Πρόκειται για ζευγάρια με vintages επιρροές και χρωματιστή διάθεση, τόσο cool, όσο και κομψά, για κάθε προτίμηση. Οι επιλογές στον σκελετό είναι κοκάλινος ή μεταλλικός, ενώ στο σχήμα φακού από ορθογώνιος μέχρι στρογγυλός και πολυγωνικός.

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ Pull&Bear

Χρυσαφί ορθογώνια γυαλιά ηλίου.

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ Pull&Bear

Γυαλιά ηλίου με μπλε διαφανείς φακούς και φαρδείς βραχίονες.

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ Pull&Bear

Γυαλιά ηλίου με καφέ φακούς και τετράγωνο κόψιμο.


Ανακάλυψε όλα τα κομμάτια της συλλογής γυαλιών ηλίου στο e-shop της Pull&Bear.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr