Η Montblanc και τα πιο στιλάτα γυαλιά της εποχής

Η καθαρή κομψότητα αγκαλιάζει τη μέγιστη λάμψη με slim σκελετούς σε φωτεινό μέταλλο.

Γράφει: Ναταλί Αντωνίου 15 Ιανουαρίου 2021

Η νέα συλλογή Montblanc Eyewear συνδυάζει την προηγμένη δεξιοτεχνία με εκλεπτυσμένο στιλ σε μια ολοκληρωμένη γκάμα γυαλιών ηλίου και σκελετών οράσεως, που αναδεικνύουν τους αισθητικούς κώδικες του Oίκου με σύγχρονες πινελιές. Συγκεκριμένα, οι σκελετοί οράσεως της συλλογής έχουν σχεδιαστεί για μέγιστη άνεση. 

Vintage αίσθηση στους κοκάλινους σκελετούς που ενισχύονται με το νέο μοτίβο Montblanc M_Gram 4810 που είναι ορατό μέσω της διαφάνειας στους βραχίονες. 

Η Montblanc και τα πιο στιλάτα γυαλιά της εποχής
ΓΥΑΛΙΑ ΜΟΝΤΜΠΛΑΝ 2

Αυτή η κομψή προσθήκη συνδυάζεται με το χαρακτηριστικό ντεκόρ snowcap ως αναγνωρίσιμο σημάδι διαχρονικής πολυπλοκότητας. Η εξαιρετική ευελιξία ενισχύεται μέσω ενός μεταλλικού στοιχείου-κλιπ με λεπτομέρεια διπλής γέφυρας και το λογότυπο γραμμάτων της μάρκας. 

Η καθαρή κομψότητα αγκαλιάζει τη μέγιστη λάμψη με slim σκελετούς σε φωτεινό μέταλλο, που προκαλούν το βλέμμα με το εμβληματικό σχέδιο Meisterstück στην κυλινδρική τομή των βραχιόνων.

ΓΥΑΛΙΑ ΜΟΝΤΜΠΛΑΝ 1
ΓΥΑΛΙΑ ΜΟΝΤΜΠΛΑΝ 5
ΓΥΑΛΙΑ ΜΟΝΤΜΠΛΑΝ 4

Ευθυγραμμισμένοι και εύκολοι στη χρήση, οι σκελετοί εμπλουτίζονται διακριτικά με το ντεκόρ snowcap, οι τρεις δακτύλιοι δανείζονται από τις γνωστές πένες, ενώ οι βραχίονες είναι έτσι κατασκευασμένοι ώστε να αποδίδουν βέλτιστη άνεση. 

Η έννοια της απόλυτης άνεσης ενισχύει μια νέα επιλογή από διακριτικούς σκελετούς οράσεως. Οι μετώπες είναι κατασκευασμένες από τιτάνιο made in Japan, ενώ οι βραχίονες από B-τιτάνιο για προσαρμόσιμη εφαρμογή. Οι ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες υποστηρίζουν επιπλέον τη σταθερότητα και την ευελιξία, καθώς κάθε στυλ αποδεικνύεται εξίσου λειτουργικό και άνετο. 


Info

H συλλογή οπτικών Montblanc διανέμεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Delux Hellas και διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Μόδα