Σπορ φουτουρισμός στα νέα γυαλιά ηλίου ic! berlin x Mercedes-Benz

Γυαλιά ηλίου στο σημείο συνάντησης της μοντέρνας αισθητικής της ic! Berlin με την πρωτοποριακή εμπειρία οδήγησης της Mercedes-Benz.

H εταιρεία πολυτελών γυαλιών ic! Berlin και η αυτοκινητοβιομηχανία Mercedes-Benz ένωσαν για μία ακόμα χρονιά τις δυνάμεις τους, με το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους να είναι η δημιουργία μίας δυναμικής, σπορ-φουτουριστικής σειράς γυαλιών ηλίου, για άντρες και γυναίκες. Η νέα συλλογή που κυκλοφορεί ήδη, περιλαμβάνει πέντε διαφορετικά σχέδια με κοινό παρονομαστή το περιπετειώδη, σπορ και εκλεπτυσμένο στυλ.

Γυαλιά ηλίου με έμπνευση από τα οχήματα της Mercedes-Benz

Σπορ φουτουρισμός στα νέα γυαλιά ηλίου ic! berlin x Mercedes-Benzic! berlin x Mercedes-Benz

Στη νέα συλλογή, υπάρχει μία διαφοροποίηση μεταξύ δύο διαφορετικών σειρών, της Mercedes και της AMG, που έχουν, όμως, ως κοινό στοιχείο τις πολύ χαρακτηριστικές λεπτομέρειες, που είναι εμπνευσμένες από την παλέτα χρωμάτων της Mercedes-Benz και έχουν πολύ ιδιαίτερα, σπορ σχήματα φακών. Μάλιστα, σε κάθε ένα από τα μοντέλα της νέας συλλογής, αντικατοπτρίζεται η σχεδιαστική προσέγγιση των οχημάτων της εικονικής γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Τι διαφορετικό έχει η σειρά AMG

SHADES IC! BERLIN X MERCEDES-BENZic! berlin x Mercedes-Benz

Το κύριο στοιχείο διαφοροποίησης μεταξύ των δύο σειρών αποτελεί το ότι η εκλεπτυσμένη, σπορ και πολυτελής εικόνα των γυαλιών ηλίου που προέκυψαν από τη συνεργασία ic! berlin x Mercedes-Benz, ενισχύεται ακόμα περισσότερο στη σειρά AMG, που περιλαμβάνει σχέδια με τολμηρούς, πιο σκούρους φακούς και διακριτική χάραξη του λογοτύπου στον φακό, αλλά και φουτουριστικούς σκελετούς, όπως ο MB Shield 02, που είναι εμπνευσμένος από το μοντέλο αυτοκινήτου Mercedes-Benz AVTR

> Διάβασε ακόμα: Τα γυαλιά ηλίου του James Bond στο No Time to Die

Τι πρέπει να ξέρεις

SHADES IC! BERLIN X MERCEDES-BENZic! berlin x Mercedes-Benz

Όλα τα γυαλιά ηλίου που προέκυψαν από τη συνεργασία της ic! berlin με την Mercedes-Benz, χαρακτηρίζονται από το τρίπτυχο "ποιότητα, στυλ και καινοτομία", αποτελώντας έναν ανυπέρβλητο συνδυασμό μοναδικού σχεδιασμού και υψηλής ποιότητας κατασκευής και υλικών. Μάλιστα, όσον αφορά τους φακούς τους, χρησιμοποιούνται οι ZEISS, γνωστοί για την υψηλή τους απόδοση.

> Διάβασε ακόμα: Γυαλιά ηλίου παντός καιρού


Info

Τα γυαλιά ηλίου ic! berlin x Mercedes-Benz εισάγονται στην Ελλάδα και την Κύπρο από το The Workshop (τηλ. 2109314549) και είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα