Office diaries | Η καθημερινότητά μου όλη χωράει σε μία τσάντα Polo

Ως δημοσιογράφος που κινούμαι μέσα στην πόλη και κατ’ επιλογή urban nomad, δεν αποχωρίζομαι ποτέ τις τσάντες του iconic brand Polo.

Έχω τη χαρά και την ευτυχία να μην έχω συμβιβαστεί ακόμη με μια δουλειά γραφείου τύπου "χτυπάω κάρτα στις 9 και πετάγομαι από την καρέκλα μου στις 5 για να επιστρέψω στο σπίτι". Ήμουν από πάντα άνθρωπος της δράσης και της κίνησης και θέλω να βρίσκομαι στην καρδιά των γεγονότων, να ξέρω ό,τι ενδιαφέρον συμβαίνει τη στιγμή που λαμβάνει χώρα, να μυρίζομαι τις νέες τάσεις στις τέχνες, τη μόδα, τον πολιτισμό, την pop culture. Κι ενώ πηγαίνω (σχεδόν) κάθε μέρα στη δουλειά, περνάω πολύ χρόνο έξω από το κεραμιδί κτίριο των Αττικών Εκδόσεων, κουβαλώντας το "σπίτι μου" (ή μήπως θα έπρεπε να γράψω "το γραφείο μου";) σε μία τσάντα του iconic brand Polo, που αποτελεί, ιστορικά, τη #1 επιλογή μου απ' όταν ήμουν μαθητής και στη συνέχεια φοιτητής μέχρι σήμερα.

Office diaries | Η καθημερινότητά μου όλη χωράει σε μία τσάντα Polo Βασίλης Μαντάς
Σε μία από τις αίθουσες συσκέψεων του ομίλου των Αττικών Εκδόσεων, με την αγαπημένη μου τσάντα για laptop της Polo, την Antitheft.

Μία τυπική μέρα στη ζωή ενός δημοσιογράφου-urban nomad

Η καθημερινότητά μου είναι γεμάτη, λοιπόν, τόσο στο γραφείο -καθώς, εκτός από το Esquire, εργάζομαι επίσης ως πολιτιστικός συντάκτης στη Madame Figaro και κάποιες ειδικές εκδόσεις του ομίλου- όσο και εκτός αυτού. Τα "εκτός έδρας" συνεπάγονται συνεντεύξεις και φωτογραφίσεις που μπορεί να ξεκινήσουν κάποιο πρωινό στην Κηφισιά και να τελειώσουν στον Πειραιά τη νύχτα, συμμετοχές σε Press events και mega γεγονότα, κυρίως της μόδας και των τεχνών.

> Διάβασε ακόμα: Επιχείρηση Αντρική Τσάντα: Backpacks, χαρτοφύλακες, χιαστί

Τα απογεύματα και τα βράδια μου είναι ρεζερβέ με πρεμιέρες θεατρικών παραστάσεων και ταινιών, συναυλίες, παρουσιάσεις βιβλίων και βερνισάζ εκθέσεων, ενώ ενίοτε φεύγω για σύντομα Press trips τα οποία κρατούν από μία έως τρεις ημέρες. Ο σύμμαχος που έχω, όπως μπορείς να καταλάβεις, είναι η τσάντα που παίρνω μαζί μου πριν φύγω από το σπίτι. Το ίδιο, φυσικά, ισχύει για όλους τους επαγγελματίες που κινούνται μέσα στην πόλη και έχουν μια έντονη καθημερινότητα.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΣΤΑΣ Βασίλης Μαντάς
Το Antitheft σακίδιο της Polo διαθέτει ειδική προστατευτική θήκη για laptop και πολλές εσωτερικές τσέπες, ενώ το επενδυμένο με μεταλλικό πλέγμα ύφασμά του είναι ανθεκτικό ακόμα και στο σκίσιμο από αιχμηρά αντικείμενα.

Μου αρέσει να λέω ότι είμαι φέροικος (δηλαδή ότι κουβαλάω το σπίτι μου στην πλάτη μου, σαν τα σαλιγκάρια) και το απολαμβάνω. Το backpack που έχω λατρέψει είναι το Antitheft της Polo, το απόλυτο σακίδιο για laptop . Με το που το είδα, έπαθα έρωτα με το business design και τις λειτουργικές τσέπες στο εσωτερικό του, που επιτρέπουν "οργάνωση Marie Kondo", ενώ εκτίμησα το επενδυμένο με μεταλλικό πλέγμα ύφασμά του, που είναι ανθεκτικό στο σκίσιμο από αιχμηρά αντικείμενα.

> Διάβασε ακόμα: Ποιος αποφασίζει τι ρούχα φοράμε; Εμείς, οι σχεδιαστές ή κάποιος αλγόριθμος;

Στην Polo, όλοι μπορούν να βρουν την 100% τέλεια τσάντα 

Η ποικιλία, βέβαια, που θα βρεις στις συλλογές της Polo είναι τεράστια. Για τον καθένα υπάρχει και μία τσάντα -ή περισσότερες- που να ανταποκρίνεται στις δικές του, προσωπικές ανάγκες. Εμένα, πάντως, όταν έχω να πάω σε μια πρεμιέρα ή ένα event και δεν υπάρχει η ανάγκη να έχω laptop μαζί μου, με εξυπηρετεί περισσότερο η body bag Grasp.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΣΤΑΣ Βασίλης Μαντάς
Η body bag Grasp της Polo συνδυάζει τον μοντέρνο σχεδιασμό με το στυλ, είναι compact και χωράει ό,τι ακριβώς θέλω να έχω μαζί μου όταν πηγαίνω σε ένα event.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΣΤΑΣΒασίλης Μαντάς

Τέλος, όταν από το γραφείο περνάω για να δώσω το παρών και συνεχίζω τη μέρα μου με δουλειά απ’ όπου μπορώ να ανοίξω το laptop μου, μέχρι και σε δημόσια σκαλάκια επί πεζοδρομίου της Κηφισίας, όπως και όταν ταξιδεύω light με το αεροπλάνο, το μεγάλο σακίδιο Stric30lt, που τηρεί τις προδιαγραφές για χειραποσκευή, είναι ό,τι μου χρειάζεται, καθώς εκτός από τα "δημοσιογραφικά σύνεργα" χωράει και δυο-τρεις αλλαξιές ρούχα.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΣΤΑΣ Βασίλης Μαντάς
Tο μεγάλο σακίδιο Stric30lt της Polo, σε μπορντό χρώμα.

Info: Οι τσάντες Polo διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα και στο Polo.gr.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.