Η ανοιξιάτικη συλλογή γυαλιών της Polaroid πάει παντού

Η συλλογή γυαλιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 της Polaroid είναι φτιαγμένη για όλη την οικογένεια.

Γράφει: Esquire Editors 24 Μαρτίου 2023

Σε κάθε στιγμή της καθημερινότητας του σύγχρονου άντρα και της σύγχρονης γυναίκας, αλλά και των παιδιών τους ταιριάζει η νέα συλλογή γυαλιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 της Polaroid.

Cool – Γυαλιά ηλίου PLD 6193/S 

Η συλλογή "COOL" παρουσιάζει στιλάτα και μοντέρνα γυαλιά ηλίου και οράσεως για άνδρες και γυναίκες, από ελαφρύ πολυκαρβονικό υλικό ή μέταλλο, που χαρακτηρίζονται από παιχνιδιάρικα χρώματα στους σκελετούς και τους φακούς, καθώς και την χαρακτηριστική λεπτομέρεια ουράνιο τόξου της Polaroid, που δίνουν έναν απροσδόκητο τόνο.

Η ανοιξιάτικη συλλογή γυαλιών της Polaroid πάει παντού

Unisex γυαλιά ηλίου σε σχήμα δάκρυ από πολυκαρβονικό υλικό, με διπλή γέφυρα και μεταλλικά στοιχεία στη μετώπη και βραχίονες που ξεχωρίζουν χάρη στο λογότυπο Polaroid και την χαρακτηριστική λεπτομέρεια Rainbow από καουτσούκ στα ακροβραχιόνια.
Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει διακριτικές διαφανείς αποχρώσεις που συμπληρώνονται από απλούς ή ντεγκραντέ πολωτικούς φακούς.  

POLAROID

Unisex γυαλιά ηλίου σε σχήμα δάκρυ από χρωματιστό μέταλλο, με την χαρακτηριστική λεπτομέρεια Rainbow στα ακροβραχιόνια, σε ζωηρή χρωματική παλέτα που συμπληρώνεται από χρωματιστούς πολωτικούς φακούς. 

POLAROID

Unisex τετραγωνισμένα γυαλιά ηλίου από έντονο πολυκαρβονικό υλικό, με μεταλλικό προφίλ στη μετώπη και μεταλλικό διακοσμητικό στους βραχίονες. 
Χαρακτηριστική λεπτομέρεια Rainbow από καουτσούκ στα ακροβραχιόνια.
Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει διάφανες παστέλ αποχρώσεις που συμπληρώνονται από απλούς πολωτικούς φακούς. 

POLAROID

Γυναικεία γυαλιά ηλίου σε σχήμα cat-eye από έντονο πολυκαρβονικό υλικό, με μεταλλικό προφίλ στη μετώπη. Στους βραχίονες ξεχωρίζει το λογότυπο Polaroid καθώς και το μεταλλικό διακοσμητικό, ενώ η χαρακτηριστική λεπτομέρεια Rainbow από καουτσούκ διακοσμεί τα ακροβραχιόνια.
Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει διάφανες παστέλ αποχρώσεις που συμπληρώνονται από γκρι ή καφέ πολωτικούς φακούς. 

Γυναικεία γυαλιά ηλίου σε ορθογώνιο σχήμα από ελαφρύ μέταλλο με χαρακτηριστική μεταλλική γέφυρα σε χρωματική αντίθεση και λεπτούς βραχίονες που ξεχωρίζουν για την χαρακτηριστική λεπτομέρεια Rainbow από καουτσούκ στα ακροβραχιόνια. Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει κλασσικές γαλβανιζέ αποχρώσεις που συμπληρώνονται από απλούς ή ντεγκραντέ ή πολωτικούς φακούς. 

Essential – Γυαλιά ηλίου PLD 4144/S 

POLAROID

Γυναικεία γυαλιά ηλίου σε σχήμα πεταλούδα από οικολογικό πολυεστέρα, κατάλληλα και για φακούς οράσεως.
Οι μεταλλικοί βραχίονες διακοσμούνται από τα χαρακτηριστικά ακροβραχιόνια Polaroid.  
Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει μοντέρνους χρωματικούς συνδυασμούς που συμπληρώνονται από απλούς πολωτικούς φακούς σε γκρι, καφέ ή βιολετί χρώμα. 

POLAROID

Ανδρικά τετραγωνισμένα γυαλιά ηλίου από οικολογικό πολυεστέρα, κατάλληλα και για φακούς οράσεως.
Οι μεταλλικοί βραχίονες διακοσμούνται από τα χαρακτηριστικά ακροβραχιόνια Polaroid.  
Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει μοντέρνους χρωματικούς συνδυασμούς που συμπληρώνονται από απλούς πολωτικούς φακούς σε γκρι, καφέ ή πράσινο χρώμα. 

Active Sport – Γυαλιά ηλίου PLD 2142/S 

POLAROID

Σχεδιασμένα για τους λάτρεις των σπορ, αυτά τα γυαλιά ηλίου από τη Συλλογή Polaroid Gummy διαθέτουν σχήμα μάσκας από καουτσούκ για απόλυτη άνεση και ευελιξία: είναι το τέλειο αξεσουάρ για όλες τις αθλητικές δραστηριότητες. Ο σχεδιασμός τους αναδεικνύεται από λεπτομέρειες διπλής έγχυσης σε χρωματικές αντιθέσεις στους βραχίονες, καθώς και από τα χαρακτηριστικά ακροβραχιόνια στον ίδιο τόνο. 
Το μοντέλο διατίθεται σε χρωματική παλέτα με έντονες μονοχρωμίες που συνδυάζονται με πολωτικούς απλούς και καθρεπτέ φακούς. 

POLAROID

Σχεδιασμένα για τους λάτρεις των σπορ, αυτά τα γυαλιά σε σχήμα μάσκας διαθέτει έντονο σκελετό από πολυκαρβονικό υλικό, που αναδεικνύεται από λεπτομέρειες παραλλαγής σε επιλεγμένους χρωματικούς συνδυασμούς και διαθέτει άνετα επιρρίνια από καουτσούκ και τα χαρακτηριστικά ακροβραχιόνια της μάρκας. 
Το μοντέλο διατίθεται σε χρωματική παλέτα με έντονες μονοχρωμίες που συνδυάζονται με πολωτικούς απλούς ή καθρεπτέ φακούς. 

POLAROID

Σχεδιασμένα για τους λάτρεις των σπορ, αυτά τα unisex γυαλιά ηλίου διαθέτουν σχήμα μάσκας μισού περιγράμματος από πολυκαρβονικό ασετάτ, άνετα επιρρίνια από καουτσούκ και λεπτομέρειες σε χρωματική αντίθεση στους βραχίονες. Αυτό το μοντέλο, που διατίθεται στα χρώματα του ουράνιου τόξου, διαθέτει τους νέους φακούς Polaroid Ultrapolar: πρόκειται για φακούς υψηλής αντίθεσης και υψηλής ευκρίνειας που ενισχύουν τα χρώματα και την αίσθηση του βάθους στον χώρο, για την καλύτερη ποιότητα όρασης. 

POLAROID

Σχεδιασμένα για τους λάτρεις των σπορ, αυτά τα unisex γυαλιά ηλίου διαθέτουν σχήμα μάσκας από πολυκαρβονικό ασετάτ, άνετα επιρρίνια από καουτσούκ και λεπτομέρειες σε χρωματική αντίθεση στους βραχίονες. Αυτό το μοντέλο, που διατίθεται στα χρώματα του ουράνιου τόξου, διαθέτει τους νέους φακούς Polaroid Ultrapolar: πρόκειται για φακούς υψηλής αντίθεσης και υψηλής ευκρίνειας που ενισχύουν τα χρώματα και την αίσθηση του βάθους στον χώρο, για την καλύτερη ποιότητα όρασης. 

KIDS – Γυαλιά ηλίου PLD 8052/S 

POLAROID

Σχεδιασμένα για παιδιά ηλικίας από 7 έως 10 ετών, αυτά τα γυαλιά ηλίου από πολυκαρβονικό υλικό διαθέτουν άνετο τετραγωνισμένο σχήμα.
Η παιχνιδιάρικη χρωματική παλέτα περιλαμβάνει ζωηρές χρωματικές αντιθέσεις που συμπληρώνονται από πολωτικούς ή καθρεπτέ φακούς. 

POLAROID

Σχεδιασμένα για παιδιά ηλικίας από 7 έως 10 ετών, αυτά τα γυαλιά ηλίου από πολυκαρβονικό υλικό διαθέτουν άνετο ορθογώνιο σχήμα.
Η παιχνιδιάρικη χρωματική παλέτα περιλαμβάνει ζωηρές χρωματικές αντιθέσεις που συμπληρώνονται από πολωτικούς ή καθρεπτέ φακούς. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Πώς τα πιο περιζήτητα ρολόγια στον κόσμο κατέληξαν στο Succession

Παράλληλα με την ανάπτυξη κάθε χαρακτήρα του Succession μεγάλωνε και η συλλογή των ρολογιών του.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η αλμυρή ιστορία της μαρινιέρας

Το πιο καλοκαιρινό μπλουζάκι φοριέται πάντα και παντού, όταν πιάνουν οι ζέστες.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Οι τσάντες που θα κρατάς όλο το καλοκαίρι

Τα Bag Stories φρόντισαν για να μη χάσεις το στυλ σου στις καλοκαιρινές εξορμήσεις σου.

Βρήκαμε τα καλύτερα denim κομμάτια του καλοκαιριού

Και όλα εκείνα που θα συμπληρώσουν τις denim εμφανίσεις σου αυτό το καλοκαίρι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Στο All things fashion είδαμε όσα θα φορέσουμε αυτό το καλοκαίρι

Το notos Θεσσαλονίκης παρουσίασε τις προτάσεις του για την σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023 και το Esquire δε θα μπορούσε παρά να είναι εκεί.

Νέο flagship store Camel Active στην Γλυφάδα

Ένα νέο, τριώροφο κατάστημα στο εμπορικό κέντρο Πρεμιέρα των νοτίων προαστίων.