Η Ray-Ban ξαναφέρνει στη μόδα ένα από τα πιο κλασικά της μοντέλα

Τα Outdoorsman επαναλανσάρονται και είναι έτοιμα να βγουν στην αγορά.

Φαίνεται ότι η Ray-Ban έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι του rebranding, αλλιώς δε μπορεί να εξηγηθεί αυτός ο καταιγισμός από νέες κυκλοφορίες που αφορούν παλιά της μοντέλα.

Αρκετά πρόσφατα σου είχαμε μιλήσει για τη σύγχρονη εκδοχή των πλέον θρυλικών γυαλιών της: των Wayfarer. Μετά από αυτά όμως, όπως θα καταλάβεις παρακάτω σειρά πήρε άλλο ένα κλασικό μοντέλο.

Τα Outdoorsman έχουν παρόμοια κοψιά με τα Aviator (που φορούσε το Tom Cruise στο Top Gun για να καταλάβεις ακριβώς για τι πράγμα μιλάμε) με λιγάκι περισσότερο αγριεμένο όμως ύφος.

Η διάσημη μάρκα λοιπόν, αποφάσισε πώς είναι καιρός να τα βγάλει από το χρονοντούλαπο της ιστορίας και να τα επαναφέρει, με ένα καινούργιο πιο μοντέρνο look -και τρία διαφορετικά χρώματα- στη μόδα.

Η Ray-Ban ξαναφέρνει στη μόδα ένα από τα πιο κλασικά της μοντέλα

Αν και μεταξύ μας, τα μοντέλα της Ray-Ban δείχνουν και χωρίς το rebranding ικανά όχι μόνο να αντέξουν στον χρόνο αλλά να δείχνουν πάντα και παντού στυλάτα.

Σε κάθε περίπτωση μπορείς να τα τσεκάρεις και από μόνος σου εδώ, ενώ αν θελήσεις να τα αγοράσεις θα χρειαστείς περίπου 150 Ευρώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.