3 cult αξεσουάρ για κομψό office look

Η γραβάτα με κλασικό σχέδιο, τα "καλά" δερμάτινα παπούτσια, ο χαρτοφύλακας.

Το κλασικό formal look είναι μίνιμαλ, κομψό και πατά πάνω σε διαχρονικές αξίες, που ορισμένες εξ αυτών πολλές φορές φαντάζουν κάπως παλιομοδίτικες και ξεπερασμένες ή συντηρητικές και βαρετές. Κοινώς cult.

3 cult αξεσουάρ για κομψό office lookΠάρε για παράδειγμα τον δερμάτινο χαρτοφύλακα, που μπροστά σε ένα backpack -η αντρική και γυναικεία τσάντα της εποχής μας- δείχνει το λιγότερο "ξενέρωτος". Κι όμως, πρόκειται για ένα διαχρονικό κομμάτι της αντρικής γκαρνταρόμπας, πρακτικό επίσης λόγω των πολλών αποθηκευτικών του χώρων, τουλάχιστον όσον αφορά το καλό ντύσιμο στον εργασιακό χώρο.

 

Ακολουθούν δύο ακόμα αξεσουάρ, που αν και καθόλου μοντέρνα, ολοκληρώνουν με τον πιο σοφιστικέ τρόπο ένα σύγχρονο, κομψό σύνολο κατάλληλο για τις ώρες που περνάς στο γραφείο.

ΣΤΥΛ ΓΡΑΦΕΙΟΤο πρώτο είναι η ρετρό γραβάτα με το πουά σχέδιο που φορέθηκε κατά κόρον στις δεκαετίες του '50 και του '60. Προτίμησε το κυρίαρχο χρώμα της να είναι ένα από τα κλασικά της αντρικής μόδας, όπως είναι το σκούρο μπλε, το γαλάζιο και το γκρι.

 

 

 

 

ΣΤΥΛ ΓΡΑΦΕΙΟΤο δεύτερο αξεσουάρ είναι τα brogues. Τα δερμάτινα παπούτσια με τις οπές, που η ιστορία τους ξεκίνησε στους υγρούς ιρλανδικούς βάλτους και το στυλ τους παραπέμπει σε εκείνο του παλιού Χόλιγουντ. Τι να προσέξεις για να τα φορέσεις σωστά; Πρώτον, όσο πιο μεγάλες οι τρύπες, τόσο πιο casual και λιγότερο formal είναι το παπούτσι. Δεύτερον, το μαύρο χρώμα στα brogues είναι πολύ αυστηρό για casual ντύσιμο, ενώ το ανοιχτό καφέ πολύ casual για κοστούμι.

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.