Οι πιο ζεστές και στιλάτες αντρικές κάλτσες

Με ή χωρίς μοτίβο, οι κάλτσες Intimissimi Uomo oλοκληρώνουν με τον πιο στιλάτο τρόπο το καθημερινό ντύσιμο του σύγχρονου άντρα.

Γράφει: Esquire Editors 11 Δεκεμβρίου 2018

H εικόνα ενός κομψού άντρα είναι συνδεδεμένη και με τις κάλτσες του.Οι μακριές, πιο συγκεκριμένα, αποτελούν την λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στο στυλ του σύγχρονου άνδρα.

Με ή χωρίς μοτίβο, οι κάλτσες Intimissimi Uomo oλοκληρώνουν το καθημερινό ντύσιμο: είναι άνετες και κατασκευάζονται στην Ιταλία από νήματα υψηλής ποιότητας. Για μια ειδική περίσταση, επέλεξε κάλτσες από cotton lisle - ένα εξαιρετικό βαμβάκι που αποτελείται από νήματα ιδιαίτερα λεπτά αλλά και σκληρά ταυτόχρονα – οι κάλτσες είναι ελαφριές, με υφές που αναπνέουν.

Οι πιο ζεστές και στιλάτες αντρικές κάλτσες

Μία εξαιρετική εναλλακτική λύση είναι οι κάλτσες σε κασμίρ, μετάξι και βαμβάκι αφού καλύπτουν το κενό ανάμεσα στην κομψότητα και την άνεση. Για τις πολύ κρύες μέρες προτείνονται οι υφές όπως το wool merino, μια εξαιρετική ίνα που έχει αέρινη αίσθηση ή εκείνες από cashmere wool που είναι πολύ άνετες και ευχάριστες στο δέρμα.

ΚΑΛΤΣΕΣ ΙΝΤΙΜΙΣΙΜΙ

Εάν δεν σου αρέσει να φοράς μάλλινες κάλτσες αλλά θέλεις να παραμείνεις ζεστός, προτίμησε τις κάλτσες thermal cotton που διαθέτουν fleece effect και το πάχος τους εσωτερικά τις καθιστά μια αποτελεσματική ασπίδα για τις χαμηλότερες θερμοκρασίες.

Ανανέωσε, τώρα, το συρτάρι με τις κάλτσες σου και απόκτησε όλα τα ζευγάρια που θα σου δώσουν ξεχωριστό στυλ και άνεση. Ανακάλυψε τις μακριές που υπερτερούν στιλιστικά και ντύνουν το δέρμα ανάμεσα σε παπούτσι και παντελόνι, μονόχρωμες ή με prints.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.