Πώς θα δέσεις το στυλ σου με τη σωστή ζώνη

Κλασική δερμάτινη ή πλεκτή με πολύχρωμες λεπτομέρειες;

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 28 Δεκεμβρίου 2018

Ας ξεκαθαρίσουμε το εξής: Το πρώτο πράγμα που κοιτάς διαλέγοντας μια ζώνη είναι το πόσο μακριά ή κοντή πρέπει να είναι για να σου κάνει. Το μήκος της είναι αυτό που αποκαλύπτει το κατά πόσον σου είναι μικρή ή μεγάλη.

Έπειτα, δοκιμάζεις τη ζώνη πάνω από το παντελόνι -δεν χρειάζεται να την περάσεις μέσα από τα θυλάκια- και προσέχεις να σου κλείνει άνετα στην τρίτη ή τέταρτη τρύπα από το τελείωμά της. Το παν είναι να αισθάνεσαι άνετα φορώντας την, να μην σε στενεύει και να σε σφίγγει και να μην περισσεύει πολύ όταν την κουμπώνεις.

Κλασικές δερμάτινες ή πλεκτές με πολύχρωμες λεπτομέρειες, στην αγορά θα βρεις ζώνες σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και υλικών για να "δέσεις" το στυλ σου.

Πώς θα δέσεις το στυλ σου με τη σωστή ζώνη
Από πάνω: Πρώτη σειρά Pepe Jeans (Shop & Trade). Barbour (Notos Exclusive). Tommy Hilfiger (Tommy Hilfiger Boutiques). Ted Baker (Attica). Δεύτερη σειρά Tommy Hilfiger (Tommy Hilfiger Boutiques). Pepe Jeans (Shop & Trade). Massimo Dutti. Barbour (Notos Exclusive). Τρίτη σειρά Tommy Hilfiger (Tommy Hilfiger Boutiques). Ted Baker (Attica).
Massimo Dutti. Dsquared2 (Eponymo E>More).

(Φωτογραφίες: Βασίλης Μαντάς, Επιμέλεια: Βίβιαν Ρουβέλα)

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Αξεσουάρ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

3 τρόποι να φορέσεις το camouflage print

Το στυλ δανείζεται και φέτος στοιχεία από το στρατό, με τα αξεσουάρ και τα υποδήματα να βάφονται στα χρώματα και το σχέδιο της παραλλαγής.