Τα κοσμήματα είναι και αντρική υπόθεση

Τι να προσέξεις όταν φοράς δαχτυλίδια, κολιέ και βραχιόλια.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 28 Ιανουαρίου 2019

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που δημοσίευσαν οι New York Times, οι πωλήσεις των αντρικών κοσμημάτων ξεπέρασαν το 2018 τα 5 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Το μεγαλύτερο ποσοστό αύξησης σημειώθηκε στις ΗΠΑ, ενώ καταγράφηκαν επίσης οι τάσεις που είναι στη μόδα: λιτές γραμμές, μινιμαλιστική αισθητική και λιγότερο macho στυλ.

Τα κοσμήματα είναι και αντρική υπόθεση

Με τη συγκεκριμένη έρευνα επιβεβαιώνεται από τη μία, η μεγάλη προσοχή που δίνει ο σύγχρονος άντρας στην λεπτομέρεια της εμφάνισής του και από την άλλη, η στροφή των αντρών στα αξεσουάρ που ξεφεύγουν από την έννοια των κλασικών αντρικών αξεσουάρ –βλέπε ρολόι, γραβάτα, ποσέτ, μανικετόκουμπα, κλιπ γραβάτας- και πλησιάζουν εκείνα που κακώς έχουν κατηγοροποιηθεί ως γυναικεία -βραχιόλια, κολιέ, δαχτυλίδια.

ΑΝΤΡΙΚΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Τι να προσέξεις όταν φοράς κοσμήματα

Μέτρον άριστον

Να θυμάσαι ότι η απλότητα είναι η αρχή του παντός, συνεπώς μην το παρακάνεις.

Τα μέταλλα να ταιριάζουν μεταξύ τους

Τα πιο συνηθισμένα είναι τα χρυσά, τα ασημένια, τα χάλκινα και τα μπρούτζινα, με τα δεύτερα να προτιμώνται από το αντρικό κοινό. Καλό θα ήταν να μην επιχειρήσεις να βάλεις δύο διαφορετικά μέταλλα πάνω σου.

Τα κοσμήματα να ταιριάζουν με την περίσταση

Κράτα τα καλύτερα για τα πιο σημαντικά γεγονότα, χωρίς φυσικά να τα βάζεις όλα μαζί και τα πιο casual για την καθημερινότητά σου.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Αξεσουάρ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

4 σπορ ρολόγια για να αναβαθμίσεις το στυλ σου

Η νέα χρονιά φέρνει αλλαγές στον καρπό σου.

5 στυλ γυαλιών μυωπίας για 5 τύπους αντρών

Το κατάλληλο ζευγάρι για να βλέπεις και να σε βλέπουν καλύτερα.