Προστασία, διαύγεια στην όραση και στυλ με τα polarised γυαλιά ηλίου INVU

Τα πιο στιλάτα ζευγάρια της σεζόν.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 12 Ιουνίου 2019

Σωστή προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου δεν χρειάζεται μόνο το δέρμα, αλλά και τα μάτια σου. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να τα προφυλάξεις είναι τα polarised γυαλιά ηλίου. Εκείνα που διαθέτουν πολωτικούς φακούς, οι οποίοι προσφέρουν απόλυτη διαύγεια και άνεση στην όραση και φυσική απόδοση των χρωμάτων, ενώ μειώνουν τις αντανακλάσεις από το έντονο φως καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο φακό. Κοινώς, μειώνουν την αντηλιά. Με αυτό τον τρόπο ελαχιστοποιούν τις πιθανότητες καταπόνησης των ματιών και γι' αυτό είναι κατάλληλοι για όλες τις υπαίθριες δραστηριότητες, αλλά και για ασφαλή οδήγηση τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες.

Τα πιο στιλάτα polarised ζευγάρια της σεζόν έρχονται από το INVU (in-view), το brand γυαλιών ηλίου της Swiss Eyewear Group που μετρά ήδη έξι χρονιά παρουσίας στον χώρο των οπτικών και αποτελεί την επόμενη γενιά πολωτικών γυαλιών ηλίου για Ultra εμπειρίες. Σαν αυτή που βίωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, το κεντρικό πρόσωπο της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας.

Η εντυπωσιακή συλλογή του INVU -διατίθεται από την BAIRAMOGLOU S.A-  αποτελείται από γυναικεία, ανδρικά και παιδικά μοντέλα για όλα τα γούστα με εξαιρετική καινοτόµα ελβετική σχεδίαση σε ελκυστικές τιμές.

Προστασία, διαύγεια στην όραση και στυλ με τα polarised γυαλιά ηλίου INVU

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ INVU

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ INVU

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Ρολόι

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

5 ρετρό γυαλιά ηλίου

Ο πατέρας σου άνετα φορούσε τα τετράγωνα aviator του Chris Hemsworth.

Το νέο Black Bay Bronze της Tudor είναι του βάθους

Διακριτικό, λιτό και ένα από τα πιο ωραία καταδυτικά μοντέλα της χρονιάς.