White Mountaineering x Eastpak, το ιαπωνικό design στα καλύτερά του

Το αμερικάνικο brand αξεσουάρ συνεργάζεται ξανά με το ιαπωνικό streetwear label ένδυσης σε μία συλλογή που ταξιδεύει από το Τόκιο στις Άλπεις και από εκεί στις ΗΠΑ.

O Yosuke Aizawa, o σχεδιαστής πίσω από το ιαπωνικό brand White Mountaineering επέλεξε για ακόμα μια φορά να συνεργαστεί με την Eastpak. Αυτή τη φορά, το αποτέλεσμα της συνεργασίας φέρνει κάτι παραπάνω από μια ανάσα φρεσκάδας από τις Άλπεις. Επιλέγοντας δύο από τα πιο εμβληματικά στυλ της Eastpak με την υψηλότερη λειτουργικότητα, και εφευρίσκοντας ταυτόχρονα ένα ακόμα, ο Aizawa δεν κατευθύνει απλά την ιαπωνική μόδα προς την αυθεντικότητά της, αλλά την απογειώνει σε νέα ύψη. 

White Mountaineering x Eastpak, το ιαπωνικό design στα καλύτερά του

WM PAK’R 

White Mountaineering x EastpakΜια τολμηρή επανέκδοση του κλασικού σακιδίου Pak’r® Padded Pak, κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, όπως μεταλλικό κούμπωμα και ενισχυμένους νάιλον ιμάντες. Δύο τολμηροί χρωματικοί συνδυασμοί, που ο καθένας διαθέτει το ιστορικό logo της Eastpak, εξασφαλίζουν ένα μοναδικό look & feel σε μαύρο χρώμα με λευκές λεπτομέρειες ή σε ένα πιο αφηρημένο print οροσειρών με κόκκινες λεπτομέρειες. 

WM VEST BAG 

White Mountaineering x EastpakΑυτός ο ειδικά σχεδιασμένος διπλός ιμάντας (ασφαλείας) προσφέρεται εξαιρετικά για πολυχρηστική αποθήκευση. Σε συνδυασμό με την πλήρως προσαρμόσιμη λειτουργικότητα, με τις θήκες που αποσπώνται και προστίθενται, σε ένα εργονομικό σταυρωτό σύστημα, δημιουργεί και απαντά στη νέα τάση στη streetwear κουλτούρα. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι φτιαγμένο για τον πραγματικό εξερευνητή της πόλης. 

WM MUSETTE 

White Mountaineering x EastpakΜια ανανεωμένη έκδοση του One Shoulder bag που μπορεί είτε να κρατηθεί ξεχωριστά, είτε να αποτελεί μέρος της σταυρωτής Vest Bag από την ίδια συλλογή. Προσφέρει compact λειτουργικότητα με τα ίδια υλικά υψηλής ποιότητας στους 2 τολμηρούς χρωματικούς συνδυασμούς της συλλογής. 

Eastpak x White Mountaineering

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα