Η παπουτσοθήκη του Louis Vuitton είναι για συλλέκτες

Ο γαλλικός οίκος μόλις έκανε πραγματικότητα το όνειρο κάθε sneakerhead.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 10 Δεκεμβρίου 2019

Η τελευταία, νέα δημιουργία του Louis Vuitton δεν είναι κάποιο ρούχο, ούτε κάποια τσάντα, αλλά ένας χώρος αποθήκευσης για υποδήματα. Συγκεκριμένα για sneakers. Το luxury sneaker box, όπως έχει ονομάσει ο γαλλικός οίκος την παπουτσοθήκη, που είναι εντελώς διαφορετική σχεδιαστικά από ό,τι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην αγορά, συνδυάζει την πρακτικότητα και την πολυτέλεια με τον πιο σύγχρονο τρόπο. Το μεγάλο ατού του είναι ότι είναι ευέλικτο και ευπροσάρμοστο, καθώς πρόκειται ουσιαστικά για μία κατασκευή που αποτελείται από μικρά βαλιτσάκια. Μπορείς να αγοράσεις όσα θέλεις απ' αυτά και να τα τοποθετήσεις όπως επιθυμείς ανάλογα με τον διαθέσιμο χώρο του σπιτιού σου.

Η παπουτσοθήκη του Louis Vuitton είναι για συλλέκτες

Όλες οι βαλίτσες είναι μαύρες και δερμάτινες, διαθέτουν πλεξιγκλάς πορτάκι και είναι διακοσμημένες με το Monogram Eclipse του LV.

παπουτσοθήκη Louis Vuitton

Στο εσωτερικό τους, εκτός από τον χώρο αποθήκευσης των υποδημάτων, υπάρχει μία μικρή θήκη φύλαξης για οτιδήποτε δεν θέλεις να είναι εκτεθειμένο, όπως για παράδειγμα ένα δεύτερο ζευγάρι κορδόνια και ένα προϊόν βαφής. Ένα πλήρως εξοπλισμένο "σπίτι" δηλαδή για κάθε ζευγάρι αθλητικών ή μη παπουτσιών, κάτι που αντανακλάται και στην τιμή του sneaker box, που κοστολογείται στα περίπου 30.700 ευρώ. 

Από: Esquire US

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Μόδα

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Virgil Abloh ανανεώνει το εμβληματικό σακίδιο του Louis Vuitton

Το Keepall Bandoulière 50 μόλις απέκτησε κίνηση.

Και αυτόν τον χειμώνα, baseball cap

Η cool εναλλακτική στον κλασικό χειμωνιάτικο σκούφο.