Η παπουτσοθήκη του Louis Vuitton είναι για συλλέκτες

Ο γαλλικός οίκος μόλις έκανε πραγματικότητα το όνειρο κάθε sneakerhead.

Η τελευταία, νέα δημιουργία του Louis Vuitton δεν είναι κάποιο ρούχο, ούτε κάποια τσάντα, αλλά ένας χώρος αποθήκευσης για υποδήματα. Συγκεκριμένα για sneakers. Το luxury sneaker box, όπως έχει ονομάσει ο γαλλικός οίκος την παπουτσοθήκη, που είναι εντελώς διαφορετική σχεδιαστικά από ό,τι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην αγορά, συνδυάζει την πρακτικότητα και την πολυτέλεια με τον πιο σύγχρονο τρόπο. Το μεγάλο ατού του είναι ότι είναι ευέλικτο και ευπροσάρμοστο, καθώς πρόκειται ουσιαστικά για μία κατασκευή που αποτελείται από μικρά βαλιτσάκια. Μπορείς να αγοράσεις όσα θέλεις απ' αυτά και να τα τοποθετήσεις όπως επιθυμείς ανάλογα με τον διαθέσιμο χώρο του σπιτιού σου.

Η παπουτσοθήκη του Louis Vuitton είναι για συλλέκτες

Όλες οι βαλίτσες είναι μαύρες και δερμάτινες, διαθέτουν πλεξιγκλάς πορτάκι και είναι διακοσμημένες με το Monogram Eclipse του LV.

παπουτσοθήκη Louis Vuitton

Στο εσωτερικό τους, εκτός από τον χώρο αποθήκευσης των υποδημάτων, υπάρχει μία μικρή θήκη φύλαξης για οτιδήποτε δεν θέλεις να είναι εκτεθειμένο, όπως για παράδειγμα ένα δεύτερο ζευγάρι κορδόνια και ένα προϊόν βαφής. Ένα πλήρως εξοπλισμένο "σπίτι" δηλαδή για κάθε ζευγάρι αθλητικών ή μη παπουτσιών, κάτι που αντανακλάται και στην τιμή του sneaker box, που κοστολογείται στα περίπου 30.700 ευρώ. 

Από: Esquire US

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.