6 αξεσουάρ για στιλιστική αναβάθμιση

Κομμάτια για το κάτι παραπάνω σε κάθε smart ή formal σύνολο.

Ο ιδανικότερος τρόπος για να αναβαθμίσεις ένα κομψό και στιβαρό σύνολο, που είτε πατά πάνω στις κλασικές αξίες του επίσημου dress code ή στις λίγο πιο πειραγμένες του smart casual, ώστε να αποκτήσει σύγχρονο στυλ και να ξεχωρίσει από τις πολυφορεμένες επιλογές, είναι να επενδύσεις στα σωστά αξεσουάρ και υποδήματα. Να προτιμήσεις κομμάτια που διακρίνονται για τη διαχρονική αισθητική τους, όπως είναι ένα μίνιμαλ ατσάλινο ρολόι ή για το τολμηρό στυλ τους, όπως είναι μία εμπριμέ γραβάτα, ακόμα καλύτερα ένα πολύχρωμο κασκόλ-μαντήλι.

Τα loafers

6 αξεσουάρ για στιλιστική αναβάθμιση

Ταυτισμένα με την ιταλική φινέτσα, τα loafers, τα δερμάτινα αντρικά υποδήματα που δεν έχουν κορδόνια, αλλά διακοσμούνται με κρόσσια, tassels και μεταλλικές αγκράφες, αν και κλασικά αποτελούν φέτος την τελευταία λέξη της μόδας με τους σχεδιαστές να τα προτιμούν έναντι των σαφώς πιο αυστηρών δετών ζευγαριών, όπως είναι τα oxfords.

Συνδύασέ τα με khaki παντελόνι, λευκό Oxford πουκάμισο και σουέντ bomber jacket ή με ένα κλασικό κοστούμι με παλτό. 

Μπορείς να τα βρεις εδώ.

Το ρολόι

ΡΟΛΟΪ

Ένα μοντέλο με μίνιμαλ αισθητική και ασημένιο μπρασελέ θα είναι πάντα μία διαχρονική επιλογή που ταιριάζει με κάθε ντύσιμο.

 

 

 

 

Μπορείς να το βρεις εδώ.

Η γραβάτα

ΓΡΑΒΑΤΑ

Αντί για μία μονόχρωμη στα πολυφορεμένα μπλε, γκρι και μαύρο ή μία ριγέ, προτίμησε μία γραβάτα σε εμπριμέ σχέδιο με λαχούρια, λουλούδια ή γεωμετρίες που θα κάνει τη διαφορά στο sartorial look σου.

 

 

Μπορείς να την βρεις εδώ.

Το κασκόλ

ΚΑΣΚΟΛ

Ο καλύτερος τρόπος για να κρατηθείς ζεστός τον χειμώνα φορώντας κοστούμι είναι να τυλίξεις γύρω από τον λαιμό σου, όχι ένα μάλλινο, χοντρό κασκόλ, που θα δείχνει κάπως ατσούμπαλο, αλλά ένα κασμιρένιο που είναι σαφώς πιο φίνο. 

 

 

 

Μπορείς να το βρεις εδώ.

Τα γυαλιά ηλίου

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

Πρέπει να είναι ευκολοσυνδύαστα και να μην τραβούν όλη την προσοχή πάνω τους, αλλά να συμπληρώνουν διακριτικά και όμορφα τη συνολική σου εικόνα. Συνεπώς, ένα κοκάλινο ζευγάρι με το σχέδιο της ταρταρούγας είναι ό,τι χρειάζεσαι. 

 

Μπορείς να τα βρεις εδώ.

Τα μανικετόκουμπα

ΜΑΝΙΚΕΤΟΚΟΥΜΠΑ

Πώς μπορείς να κάνεις ένα λευκό πουκάμισο λιγότερο βαρετό και ένα κλασικό κοστούμι πιο μοντέρνο; Επιλέγοντας ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα που ξεφεύγουν από τις συνηθισμένες επιλογές και θα χαρίσουν αυτομάτως τολμηρό στυλ στην εμφάνισή σου. 

 

Μπορείς να τα βρεις εδώ.

Από: Esquire US

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα