Η νέα συλλογή της Eastpak με τον Raf Simons

Backpacks και πρακτικά mini bags περιλαμβάνονται στην ολοκαίνουργια σειρά που αποτελεί το 10ο κεφάλαιο στη συνεργασία του brand με τον Βέλγο σχεδιαστή.

Γράφει: Ναταλί Αντωνίου 28 Ιανουαρίου 2020

Η Eastpak και η Raf Simons, το brand που ίδρυσε ο ομώνυμος Βέλγος σχεδιαστής το 1995, γιορτάζουν τη μακροχρόνια δημιουργική τους σχέση με μία νέα συλλογή για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020, γράφοντας το δέκατο κεφάλαιο της συνεργασίας τους. Η σειρά περιλαμβάνει τρία νέα μοντέλα, επαναφεύρει το κλασικό Padded Doubl’r backpack της Eastpak, ενώ παρουσιάζει και δύο νέα ευέλικτα σχέδια - την τσάντα Waist Loop bag και την Pocketbag Loop bag. Κάθε πολυλειτουργικό μοντέλο διαθέτει αποσπώμενες τσέπες και λεπτομέρειες με τους χαρακτηριστικούς μεταλλικούς κρίκους του Raf Simons.

Η συλλογή προσφέρει συνολικά επτά χρωματικούς συνδυασμούς με γραφιστικές λεπτομέρειες, συνθήματα και αναφορές στην επιστροφή (homecoming) του Raf Simons στο δικό του "own private Antwerp” από τη "stoned America”. Ο Simons αποτίει φόρο τιμής στην πόλη από όπου ξεκίνησε να ονειρεύεται - το σχέδιο και η συλλογή αντανακλά τις ρίζες του, με έμπνευση από τη νεολαία και τις υποκουλτούρες της περιοχής.

Για την οπτική αποτύπωση αυτής της συλλογής, η Eastpak και ο Raf Simons συνεργάστηκαν με το διάσημο φωτογράφο Serge Leblon. Ο Leblon -γνωστός για τη δημιουργία μιας κινηματογραφικής αίσθησης, χρησιμοποιώντας χρώματα και ειδικό φωτισμό -προφέρει μια ιδιαίτερη φωτογραφική αφήγηση της σύγχρονης ζωής, που είναι ταυτόχρονα αδιάφορη αλλά και τρυφερή, οικεία αλλά και μυστηριώδης.

RS PADDED DOUBL’R

Η νέα συλλογή της Eastpak με τον Raf Simons

Το κλασικό σακίδιο της Eastpak επαναπροσδιορίζεται με τις χαρακτηριστικές λεπτομέρειες με τους μεταλλικούς κρίκους του Raf Simons και δύο αποσπώμενες μπροστινές τσέπες. Αυτό το πλήρως λειτουργικό day pack είναι εφοδιασμένο με επένδυση padded tech sleeve, εσωτερική τσέπη, ένα padded back panel και ιμάντες ώμου. Διατίθεται στους χρωματικούς συνδυασμούς White Star, Red Star, Purple Quote και Beige America. Κάθε μια από τις αφαιρούμενες μπροστινές τσέπες διαθέτει διαφορετικά γραφικά και εκτυπώσεις.

RS POCKETBAG LOOP

Raf Simons x Eastpak

Αυτή η ευέλικτη τσάντα σου επιτρέπει να φοράς όλα τα υπάρχοντα σου χρησιμοποιώντας τις τέσσερις αποσπώμενες τσέπες. Κάθε μία διαθέτει διαφορετικά γραφικά και τους αναγνωρίσιμους μεταλλικούς κρίκους του Raf Simons. Κατασκευασμένο με ενισχυμένους ιμάντες ώμου για άνετη χρήση κατά τη διάρκεια της ημέρας, το Pocketbag Loop διατίθεται στους χρωματικούς συνδυασμούς Antwerp, Quote, και Garden.

RS WAIST LOOP

Raf Simons x Eastpak

Αυτό το πολυλειτουργικό mini bag διαθέτει δύο αποσπώμενες τσέπες και τα χαρακτηριστικά μεταλλικά δαχτυλίδια Raf Simons. Η padded ζώνη μέσης μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ταιριάζει στο στυλ σου, ενώ κάθε μία από τις αποσπώμενες τσέπες διαθέτει διαφορετικά σχέδια. Το Waist Loop minibag διατίθεται στα χρώματα White Star και Beige America.


Η συλλογή Raf Simons x Eastpak SS20 είναι ήδη διαθέσιμη στα καταστήματα.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Μόδα

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Η Rimowa στα παγωμένα φιόρδ της Ισλανδίας

Η κλασική βαλίτσα αλουμινίου της εταιρείας μόλις απέκτησε δύο νέα χρώματα.