Η Pull & Bear λανσάρει κολεξιόν εμπνευσμένη από το Sex Education

Η κολεξιόν Sex Education x Pull&Bear φτάνει γεμάτη looks που θα καταπλήξουν τους ασυμβίβαστους φαν της επιτυχημένης σειράς του Netflix.

Γράφει: Esquire Editors 24 Αυγούστου 2020

Οι θαυμαστές της σειράς Sex Education θα ενθουσιαστούν: Η Pull&Bear και το Netflix συνδυάζουν τα ταλέντα τους για να δημιουργήσουν μια περιορισμένη κολεξιόν που εμπνέεται από τη βρετανική σειρά με τις εξαιρετικές κριτικές. Τα picture print s με εμβληματικές σκηνές από τη σειρά αποτελούν το κύριο στοιχείο της κολεξιόν, όπως και τα τυπώματα που εμπνέονται από τη σειρά και τους χαρακτήρες και περιλαμβάνουν μπλούζες και hoodies.

Το λογότυπο της σειράς σε διάφορες εκδόσεις, καθώς και το έμβλημα του σχολείου Moordale High είναι τα στοιχεία που κυριαρχούν. Τα τυπώματα με τα claims και τις θρυλικές ατάκες των χαρακτήρων που αποτελούν κλασικό μοτίβο της σειράς, αποδίδουν τέλεια το πνεύμα του Sex Education. Ακόμη, στο γυναικείο τμήμα, ξεχωρίζουν τα γκρι παντελόνια cuffed jogge r με το λογότυπο Moordale High και στο ανδρικό, τα διάφορα μοντέλα από χρωματιστά hoodies.

Για να ολοκληρωθούν τα looks, η κολεξιόν Sex Education x Pull&Bear περιλαμβάνει μια επιλογή από αξεσουάρ στα οποία δεν θα μπορούν να αντισταθούν οι πιο πιστοί φαν της σειράς: καπέλα τζόκεϊ, buckets, patches, τσάντες tote, θήκες για το κινητό και κάλτσες, όλα εμπνευσμένα από τον εμβληματικό κόσμο της σειράς. 

Η Sex Education x Pull&Bear θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα Pull&Bear και στο Pullandbear.com από τις 21 Αυγούστου.

Σχετικά με την Pull&Bear

Η Pull&Bear ξεκίνησε το 1991 με καθαρά διεθνή χαρακτήρα και με σκοπό να ντύνει νέους που είναι δραστήριοι στον χώρο τους, αποφεύγουν τα στερεότυπα κι έχουν έντονη κοινωνική ζωή. Για εκείνους, η Pull&Bear χρησιμοποιεί τις τελευταίες διεθνείς τάσεις της μόδας, τις συνδυάζει με τις επιρροές του streetstyle και των μοντέρνων club, και τους δίνει μια νέα ερμηνεία με το δικό της στυλ για να τις μεταμορφώσει σε άνετα και ευκολοφόρετα ενδύματα, ενσωματώνοντας μαζί και τις καλύτερες πρακτικές που σέβονται την βιωσιμότητα.

Η Pull&Bear εξελίσσεται παράλληλα με την πελατεία της και παρακολουθεί πάντα τις νέες τεχνολογίες, τα κοινωνικά κινήματα και τις τελευταίες καλλιτεχνικές ή μουσικές τάσεις. Αυτή τη στιγμή, η Pull&Bear διαθέτει ένα δίκτυο με περισσότερα από 960 καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία διαθέτει ένα εμπορικό δίκτυο με περισσότερα από 960 καταστήματα καθώς και ηλεκτρονικές πωλήσεις σε περισσότερες από 140 αγορές μέσω της ιστοσελίδας www.pullandbear.com. 

Σχετικά με τον Όμιλο Inditex  

Η Pull&Bear αποτελεί μέρος του Ομίλου Inditex (Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home και Uterqüe), ενός από τους μεγαλύτερους διανομείς ειδών μόδας στον κόσμο, με περισσότερα από 7.400 καταστήματα σε 96 αγορές, 50 εκ των οποίων με πλήρη πλατφόρμα από φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα, με τα ηλεκτρονικά να απευθύνονται σε 200 αγορές. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.