Η νέα αντρική συλλογή της Dsquared2 για τον φετινό χειμώνα

Οι Dean και Dan Caten έκαναν για ακόμα μία φορά το θαύμα τους.

Γράφει: Ναταλί Αντωνίου 18 Σεπτεμβρίου 2020

Έχουν περάσει σχεδόν εννέα μήνες από το μεγάλο, φαντασμαγορικό πάρτι που έστησε η Dsquared2, στις αρχές Ιανουαρίου στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αντρικής Μόδας του Μιλάνου για να γιορτάσει τα 25 χρόνια ζωής και αδιάλειπτης παρουσίας της στη βιομηχανία της μόδας. Οι Dean και Dan Caten διοργάνωσαν ένα επετειακό fashion show, που θύμιζε περισσότερο γιορτή, παρά επίδειξη μόδας (άνοιξε με πλάνα από τις σημαντικότερες καμπάνιες του brand και τις συνεργασίες του με supermodels και διάσημους αστέρες της μουσικής σκηνής, όπως οι Naomi Campbell και Madonna να προβάλλονται σε γιγαντοοθόνη μαζί με εικόνες από την παιδική ηλικία των Catens αλλά και από καλοκαιρινές τους διακοπές στην Μύκονο), παρουσιάζοντας τις προτάσεις τους για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020/2021.

Έχοντας μπει πλέον και επίσημα σε φθινοπωρινό mood, η αντρική συλλογή του iconic denim brand βρίσκεται στο προσκήνιο, παντρεύοντας όπως συμβαίνει πάντα με τις κολεξιόν του σχεδιαστικού διδύμου τις καναδικές του ρίζες με την αγάπη που τρέφει στην ιταλική φινέτσα. 

Στο κομμάτι της ένδυσης, τις εντυπώσεις κλέβουν τα μακριά παλτό, οι μάλλινες ζακέτες, τα καρό πουκάμισα και οι καουμπόικες μπότες με την τάση του cowboy look να κρατά ρόλο πρωταγωνιστή. Όπως επίσης και τα τζην παντελόνια, πουκάμισα και τζάκετ που αποτελούν εξάλλου το DNA της Dsquared2. Οι γραμμές τους είναι skinny, εν αντιθέσει με τα πανωφόρια που πατούν πάνω σε oversized αναλογίες. 

Στα αξεσουάρ συναντάμε τσάντες διακοσμημένες με κρόσσια, ζώνες με μεγάλες αγκράφες, μενταγιόν με χρωματιστά κρύσταλλα, ακόμα και σκουλαρίκια με φτερά

Όσον αφορά τα υποδήματα, πρωταγωνιστούν οι δερμάτινες μπότες και τα speedster sneakers, φτιαγμένα από πλεκτό ύφασμα και συνθετικό καουτσούκ.

Και αν μία φράση χαρακτηρίζει τη φετινή, αντρική συλλογή του brand, αυτή δεν είναι άλλη από την 'love is..' (αγάπη είναι...), εμπνευσμένη από το διάσημο comic strip της Νεοζηλανδής δημιουργού καρτούν Kim Casali. Πρόθεση των Dean και Dan είναι να επισημάνουν τη σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης που έχουν αναπτύξει εδώ και 25 χρόνια με το κοινό τους, αλλά και να υπογραμμίσουν τη σημασία της αγάπης σε έναν κόσμο που αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται. 

Στην πασαρέλα

Η νέα αντρική συλλογή της Dsquared2 για τον φετινό χειμώνα
Dsquared2
Dsquared2
Dsquared2
Dsquared2
Dsquared2
Dsquared2

Στα παρασκήνια

Dsquared2
Dsquared2
Dsquared2
Dsquared2
Dsquared2

Η συλλογή Dsquared2 διατίθεται στα καταστήματα Εponymo και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.