Οι Beckhams παραδίδουν για ακόμα μία φορά μαθήματα στυλ

Ο David και οι δύο νεότεροι γιοι του αποθέωσαν τις sportswear δημιουργίες της συλλεκτικής συλλογής της χρονιάς.

Γράφει: Ναταλί Αντωνίου 22 Σεπτεμβρίου 2020

Δεν βάζουμε το χέρι μας στην φωτιά για το αν οι δύο νεότεροι γιοι του David Beckham, Romeo και Cruz έχουν κληρονομήσει το ποδοσφαιρικό του ταλέντο. Γι' αυτό όμως που είμαστε απολύτως σίγουροι είναι ότι έχουν την ίδια στιλιστική δεινότητα με τον διάσημο πατέρα τους - το μήλο έπεσε ακριβώς κάτω από τη μηλιά, ούτε χιλιοστό πιο δεξιά ή αριστερά. Τουλάχιστον αυτό απέδειξαν σε πρόσφατη εμφάνισή τους. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Η οικογένεια Beckham έδωσε το παρών στην παρουσίαση της νέας συλλογής της Victoria για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021, που πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών στη γκαλερί Victoria Miro και μεταδόθηκε ψηφιακά στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

O Becks επένδυσε στις δημιουργίες του οίκου Dior, ενώ οι γιοι του επέλεξαν κομμάτια από τη συλλεκτική, sold out συλλογή Dior x Air Jordan, που έχει αναδειχθεί στη συνεργασία της χρονιάς στον χώρο της βιομηχανίας της μόδας. Και οι τρεις έχτισαν ασπρόμαυρα σύνολα που αποθεώνουν το coolness του sportswear και δεν χάνουν σε κομψότητα παρά τον casual, αθλητικό τους χαρακτήρα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROMEO (@romeobeckham) on

Ο 18χρονος Romeo φόρεσε τα sold out Air Jordan 1 High OG Dior, που σχεδίασε ο Kim Jones, καλλιτεχνικός διευθυντής του Dior Men με το Jordan brand, ενώ ο 15χρονος Cruz συνδύασε ένα Air Dior polo μπλουζάκι με μία φαρδιά βερμούδα και μία belt bag φορεμένη χιαστί. Ο David με τη σειρά του "πάντρεψε" ένα αδιάβροχο τζάκετ με t-shirt, παντελόνι φόρμας και pool slides με λευκή, αθλητική κάλτσα. 

Φανταστικοί Beckhams για ακόμα μία φορά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.