Η συλλογή της Intimissimi Uomo για το φθινόπωρο και τον χειμώνα

Το μαύρο και το κόκκινο πρωταγωνιστούν στην χρωματική παλέτα της συλλογής χαρίζοντας νεανικό και rock ύφος στο brand.

Γράφει: Esquire Editors 24 Σεπτεμβρίου 2020

Για την σεζόν fall/winter 2020, η Intimissimi Uomo παρουσιάζει μία μοντέρνα, cool και με χιούμορ συλλογή, η οποία χαρακτηρίζεται από αρκετούς αναγνωρίσιμους χαρακτήρες: από τον Lupin και τον Mickey Mouse μέχρι τον Πινόκιο. Το μαύρο και κόκκινο πρωταγωνιστούν στην χρωματική παλέτα της συλλογής χαρίζοντας νεανικό και rock ύφος στο brand.

Το ταρτάν είναι ο πρωταγωνιστής του loungewear, της πιτζάμας, των μπόξερ, σλιπ και κάλτσες. Τα mix and match ρούχα χαρακτηρίζουν όλο και περισσότερο την Intimissimi Uomo, με μία ευρεία επιλογή στυλ για να δημιουργήσουν αληθινά total looks, συνδυάζοντας κάλτσες, εσώρουχα και ρούχα. Νέα κομμάτια, όπως αθλητικές φόρμες με brushed υφή σε ρεγιόν συνδυασμό, προσθέτοντας μια αθλητική, streetwear αίσθηση.

TARTAN

Η συλλογή της Intimissimi Uomo για το φθινόπωρο και τον χειμώναΤο iconic σκωτσέζικο ταρτάν, ένα διαχρονικό must-have για τις κρύες μέρες, έχει επιστρέψει στο προσκήνιο για την fall/winter 2020 συλλογή. Η Intimissimi Uomo έχει χρησιμοποιήσει τα σχέδια σε διαφορετικά χρώματα, προσφέροντας μια ευρεία ποικιλία προϊόντων από παντελόνια μέχρι κάλτσες και εσώρουχα. Μία μπλούζα σετ με παντελόνι έχουν επίσης προστεθεί, για ένα on-trend look για να φορεθεί σε διάφορες δραστηριότητες.

 

 

 

 

 

 

ARSÈNE LUPIN

ΙΝΤΙΜΙΣΙ ΟΥΟΜΟΟ Arsène Lupin είναι ένας φανταστικός τζέντλεμαν κλέφτης, δημιουργημένος από τον Maurice Leblanc το 1905. Μέσα στα χρόνια, αυτός ο λάτρης της πολυτέλειας με την παιχνιδιάρικη προσωπικότητα, έχει γίνει ο πρωταγωνιστής των κόμικς, τηλεοπτικών σειρών και ταινιών, προσελκύοντας το κοινό με την ακαταμάχητη αίσθηση του χιούμορ του.

Για το fall/winter 2020, η Intimissimi Uomo έχει δημιουργήσει μια iconic capsule collection αφιερωμένη στον Lupin και το ερωτικό του ενδιαφέρον στη Fujiko Mine.

ΙΝΤΙΜΙΣΙ ΟΥΟΜΟ

MICKEY MOUSE

Η αίσθηση μίας διασκεδαστικής διάθεσης είναι πάντα ένα must στην Intimissimi Uomo.

Ο iconic Mickey Mouse της Walt Disney είναι και πάλι πίσω, αυτή τη φορά σαν πρωταγωνιστής της εμπλουτισμένης capsule collection: με ρόμπες, άνετες πιτζάμες, με βαμβάκι που αποπνέει ζεστασιά, παντόφλες, μπόξερ, σλιπ και κάλτσες. Με το πιο χαρακτηριστικό κόκκινο και μαύρο ταρτάν για background, η Mickey Mouse συλλογή θα φέρει ένα διασκεδαστικό, rock-inspired look για τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα