4 sneakers διάσημων ποδοσφαιριστών κυκλοφορούν online

Από τα adidas Predator Precision FG του David Beckham μέχρι τα Nike Air Max 97 'Portugal Patchwork' του Cristiano Ronaldo.

Το μπάσκετ δεν είναι το μόνο άθλημα που έχει συμβάλλει στη διαμόρφωση της κουλτούρας των sneakers και στο ολοένα και αυξανόμενο ενδιαφέρον του κοινού για τα αθλητικό στυλ και την υπόδηση, που καθόλου τυχαία βρίσκονται κάθε σεζόν ανάμεσα στις κορυφαίες τάσεις μόδας. Το ποδόσφαιρο έχει επίσης συνδράμει με τον τρόπο του και κυρίως με τις συνεργασίες διάσημων παικτών με τα κορυφαία sports brands, όπως είναι η Nike και η adidas.

Από τον Cristiano Ronaldo μέχρι τον David Beckham και από τον Neymar μέχρι τον Kylian Mbappé, ακολουθούν τέσσερα συλλεκτικά ζευγάρια sneakers παλαιότερων ετών, που επανακυκλοφορούν για online αγορά στην πλατφόρμα του StockX.

Nike Air Max 97 Portugal Patchwork - Cristiano Ronaldo

4 sneakers διάσημων ποδοσφαιριστών κυκλοφορούν online

Τα Nike Air Max 97 Portugal Patchwork πρωτολανσαρίστηκαν το 2018 και ήταν ένας φόρος τιμής στο ποδοσφαιρικό μεγαλείο του Cristiano Ronaldo. Το Το κόκκινο χρώμα παραπέμπει στη γενέτειρα του CR7, ενώ τα patches (μπαλώματα) είναι μία αναφορά στις αναμνήσεις του Πορτογάλου επιθετικού: όταν ήταν παιδί η μητέρα του επειδή δεν είχε χρήματα να του αγοράσει καινούργια ποδοσφαιρικά παπούτσια, μπάλωνε τις τρύπες. 

Air Jordan 5 Low - Neymar

ΣΝΙΚΕΡΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Κυκλοφόρησαν στην αγορά τον Ιούνιο του 2016 και αποτελούν μία ακόμα ποδοσφαιρική συνεργασία της Nike, αυτή τη φορά ανάμεσα στο Jordan brand και στον Neymar. Η αγάπη και ο θαυμασμός του τελευταίου για τον Michael Jordan αποτυπώθηκε με τα νούμερα 10 και 23 να αναγράφονται δεξιά και αριστερά στα πλαϊνά σημεία των sneakers.

adidas Predator Precision FG 25 Year Pack - David Beckham

ΣΝΙΚΕΡΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Ο πρώην μέσος της Εθνικής Ομάδας της Αγγλίας και θρύλος της στρογγυλής θεάς, David Beckham έχει παραδώσει στο κοινό του οκτώ διαφορετικές συνεργασίες με την adidas. Ωστόσο, μία απ' αυτές είναι ίσως η πιο εμβληματική. Τα adidas Predator Precision FG 25 Year Pack λανσαρίστηκαν την άνοιξη του 2019 με αφορμή την 25η επέτειο από την κυκλοφορία των πρώτων Predator Precision.

Nike Air Max 98 - Kylian Mbappé

ΣΝΙΚΕΡΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Και περνάμε ξανά στην Nike, που προκειμένου να γιορτάσει τα 21α γενέθλια του επιθετικού της Paris Saint-Germain, Kylian Mbappé, λάνσαρε μία συλλεκτική εκδοχή των Air Max 98 σε ανθρακί απόχρωση που φέρει το χαρακτηριστικό camouflage print από την φανέλα της γαλλικής ομάδας.

Από: Esquire IT


κεντρική φωτογραφία getty images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα