Η συλλογή της Nike για την Día de Los Muertos στο Μεξικό

Το sports brand γιορτάζει την Ημέρα των Νεκρών επανασχεδιάζοντας τα μοντέλα Air Max 90, Air Jordan 1, Blazer Mid και DBreak Type.

Γράφει: Ναταλί Αντωνίου 14 Οκτωβρίου 2020

Día de Los Muertos. Day of the Dead. Η Ημέρα των Νεκρών. Πρόκειται για τη μεξικανική γιορτή-αργία κατά την οποία εορτάζεται η παροδική επιστροφή των νεκρών συγγενών και των αγαπημένων στη Γη. Πριν τον αποικισμό των Ισπανών τον 16ο αιώνα, εορταζόταν στη χώρα στην αρχή του καλοκαιριού. Σταδιακά συσχετίστηκε με την 31η Οκτωβρίου, 1η και 2η Νοεμβρίου, ώστε να συμπίπτει με τον εορτασμό του Χάλογουιν, των Αγίων Πάντων και την ημέρα των Ψυχών στις δυτικές εκκλησίες.

Τώρα θα μας πεις τι στα αναφέρουμε όλα αυτά πρώτον, για μία γιορτή που δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος λόγω της πανδημικής κρίσης και δεύτερον, που όπως και να 'χει απέχει χιλιάδες ναυτικά μίλια από εμάς. Ο λόγος είναι αποκλειστικά και μόνο η νέα συλλογή της Nike που κάνει παγκόσμια πρεμιέρα αύριο, Πέμπτη 15 Οκτωβρίου.

Η Día de Muertos Collection του sports brand γιορτάζει με τον δικό της ευφάνταστο τρόπο την επιστροφή των νεκρών στην Γη, λανσάροντας τις πειραγμένες εκδοχές των διάσημων μοντέλων της, Air Max 90, Air Jordan 1, Blazer Mid και DBreak Type.

Η συλλογή της Nike για την Día de Los Muertos στο Μεξικό

Oι έντονοι χρωματικοί συνδυασμοί είναι το κύριο κοινό χαρακτηριστικό τους.

Ημέρα ΤΩΝ Νεκρών NIKE συλλογη
Air Max 90
Ημέρα ΤΩΝ Νεκρών NIKE συλλογη
DBreak Type
Ημέρα ΤΩΝ Νεκρών NIKE συλλογη
Air Jordan 1 
Ημέρα ΤΩΝ Νεκρών NIKE συλλογη
Blazer Mid

 

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Αξεσουάρ