Τα χειμωνιάτικα All Star της Converse αντέχουν σε κρύο και βροχή

Η νέα συλλογή του δημοφιλούς sneakers brand δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία GORE-TEX.

Στο άκουσμα της λέξης Converse αυτομάτως σου έρχονται στο μυαλό τα υφασμάτινα All Star sneakers, που αποτελούν διαχρονική αξία και είναι ιδανικά για urban looks- φυσικά, όταν ο καιρός είναι καλός όπως οι ημέρες και οι νύχτες που διανύουμε το τελευταίο διάστημα. Μόλις όμως η θερμοκρασία πέσει και οι βροχές πάρουν τη σκυτάλη από την ηλιοφάνεια, τότε τα συγκεκριμένα αθλητικά μπαίνουν στην παπουτσοθήκη- κάτι που η αμερικάνικη εταιρεία ένδυσης και υπόδησης έρχεται τώρα να αλλάξει.

Συνεργασία με την GORE-TEX, δημιούργησε μία συλλογή με μποτάκια sneakers για τον φετινό χειμώνα, που αντέχουν στο κρύο, την υγρασία και τη βροχή.

Τα χειμωνιάτικα All Star της Converse αντέχουν σε κρύο και βροχή
ΣΝΙΚΕΡΣ CONVERSE
ΣΝΙΚΕΡΣ CONVERSE

Η εταιρεία GORE-TEX είναι γνωστή για τις καινοτόμες τεχνολογίες των υφασμάτων της τα οποία χρησιμοποιούνται στον κόσμο της μόδας και των extreme αθλητικών δραστηριοτήτων, καθώς εξασφαλίζουν ζεστασιά, αδιάβροχη, στεγνή αίσθηση και σωστή εφαρμογή για άνετη κίνηση.

ΣΝΙΚΕΡΣ CONVERSE

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα