130 χρόνια KALOGIROU

To ιστορικό brand αρουσιάζει την καμπάνια "A Family Affair" για την επέτειο των 130 χρόνων από την ίδρυσή του.

Γράφει: Esquire Editors 29 Οκτωβρίου 2020

To ιστορικό brand KALOGIROU γιορτάζει την επέτειο των 130 χρόνων από την ίδρυσή του παρουσιάζοντας την καμπάνια "A Family Affair”.  Με κεντρικό μήνυμα "Ιn a house that becomes a home, 130 years of aesthetics evolve from generation to generation”,  μια ωδή αφιερωμένη στην εκλεπτυσμένη αισθητική, τη διαχρονική κομψότητα αλλά και τις ανθρώπινες σχέσεις, ξεδιπλώνεται, μέσα από ένα ένα οπτικό αριστούργημα το οποίο αποτυπώνει με τρόπο ποιητικό, ατμοσφαιρικό και σύγχρονο, τους συμβολισμούς, τους κώδικες αλλά και τις αξίες που πρεσβεύει διαχρονικά η KALOGIROU.  

Σε μια εποχή που οι ανθρώπινες σχέσεις επανέρχονται στο επίκεντρο, μια πολυτελής κατοικία  –υπόδειγμα της μοντέρνας αρχιτεκτονικής της δεκαετίας του ’70-  ανοίγει τις πύλες για να υποδεχτεί τα μέλη μιας οικογένειας.  

130 χρόνια KALOGIROU

Εκεί, το παρελθόν συναντά το μέλλον, το σύγχρονο μπλέκεται με το παλιό, το μοντέρνο αντλεί έμπνευση από το κλασικό, αποτυπώνοντας το εκλεπτυσμένο στυλ της οικογένειας αλλά και την αξία της αισθητικής αγωγής που μεταδίδεται από γενιά σε γενιά.  Από πατέρα σε γιο, από μητέρα σε κόρη, η κομψότητα είναι εγγεγραμμένη στο DNA, κληροδοτείται, ταυτόχρονα όμως μεταμορφώνεται σε κάτι εντελώς νέο και μοναδικό καθώς ακολουθεί μια  προσωπική ιστορία.

Σε πρώτο πλάνο οι σχέσεις εμπιστοσύνης, αγάπης και αφοσίωσης δίνουν το παρόν,  αναδεικνύοντας πώς το brand KALOGIROU ορίζει το σύγχρονο στυλ αλλά και τη συναισθηματική σύνδεση που έχει αποκτήσει, μέσα από τη μακραίωνη πορεία του. 

130 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ 2

 
Με αφορμή την καμπάνια A Family Affair, η KALOGIROU σκιαγραφεί συμβολικά την εξέλιξη του brand από το 1890, μέχρι και σήμερα. Από τα μοναδικά χειροποίητα παπούτσια μέχρι τα πρώτα καλούπια των έτοιμων υποδημάτων και από τα μοντέρνα ομώνυμα σχέδια ΚΑLOGIROU έως συνεργασίες με τα μεγαλύτερα  ονόματα της διεθνούς μόδας, το όνομα KALOGIROU διαμόρφωσε τα fashion trends, γαλούχησε αισθητικά αμέτρητες γενιές και έγινε συνώνυμο του high-end shopping.
130 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ 1

Με σεβασμό στην παράδοση αλλά με το βλέμμα σταθερά επικεντρωμένο στο μέλλον, η KALOGIROU έχει να επιδείξει πολλούς σταθμούς ορόσημο στην ιστορία της, ακολουθώντας πάντοτε την πρωτοπορία και ανανεώνοντας διαρκώς το δημιουργικό της όραμα. Στο επίκεντρο ωστόσο του οράματός της παραμένει η αισθητική και οι υψηλές υπηρεσίες που προσφέρει στο κοινό δημιουργώντας σχέσεις αγάπης και αφοσίωσης. 


Info

www.kalogirou.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα